No ako vidim spravim jednu vec. Ak budem riaditel a budem mat zamestnakinu ktora bude mat vacsi vistrih ... dam jej vypoved, aby potom nemusela sudit od kolegov peniaze, za to, ze tam nazreli. Ako vidim dostali sme sa tam kde sme sa nemali. To obchytkavane berem ako to je normlane ale toto???? by mali takze zeny ktorym to vadi nosit krabice na sebe. ale pobavilo to
suhlas s chavezom sak aj muz moze byt sexualne obtazovany... a co na kupku? by som setkych zazaloval ze sa na mna pozreli a ze je mi to neprijemne obtazovanie hehe, ale pekny cennik, v lete by mali na ten vystrih dat zlavu 10%, abo pri dvoch pohladoch platite iba za jeden ale aj tak by som tam dal ceny ako napr: Pozeranie do výstrihu- 999.90 SK
Omg ako pokuta za pozeranie do vystihu, to si akoze zena oblecie saty s vystrihom naschval a my jej tam nemame pozerat? to musela vymyslat nejaka feministka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
kde sme sa to dostali
10 000 Sk (304 €)*
Sexuálne poznámky
5 000 Sk (152 €)*
Sexuálne posmešky
5 000 Sk (152 €)*
Pozeranie do výstrihu
1 000 Sk (30 €)*
Gestá
1 000 Sk (30 €)*
Oplzlé vtipy
ospravedlnenie*
Oplzlé fotografie na pracovnej ploche monitora
ospravedlnenie*
Btw ked mi bude zenska kukat na hrud tak tiez zaplati 1000?
Chavez - vazne, skus to ci by si dostal tisicku - ja by som ti to ako sudkyna nechala vyhrat