u nás varí 99.9% času @g lebo má proste lepší cooking skill, keď som sama tak si dačo uvarím ale on je proste lepší kuchár a teší ma to, že ho to baví lebo sa na neho dobre pozerá a spĺňa tým moje základné vzťahové požiadavky!
ja uz som mal sformulovany koment, ale teraz fakt neviem, ci som to len zabudol odoslat alebo bol vymazany no nic.
tak znovu, pre istotu @Gukol som cakal kedy sa ozves. nebud hned ofucany. mam to v podstate tak isto. akurat frajirku nemam. :p @luxie no to by som sa pozrel na tu delbu prace. chudak chlapec, este musel tvrdit, ze ho to bavi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a mala som rada keď mi frajer robil také zdravé veci, väčšinou kuracie prsia s ryžou, lebo to jedol stále
a na koláče som tu ja
Ale to mi skor to jedlo nakodi, nez uvari
minule zalial čaj už studenou vodou, ale toasty vie robiť dobré
u nás varí 99.9% času @g lebo má proste lepší cooking skill, keď som sama tak si dačo uvarím ale on je proste lepší kuchár a teší ma to, že ho to baví lebo sa na neho dobre pozerá a spĺňa tým moje základné vzťahové požiadavky!
bryndzaaaky
a noviny nečítam
Ty sa nechávaš pravdepodobne obskakovať každým však?
tak znovu, pre istotu
@Gukol som cakal kedy sa ozves. nebud hned ofucany. mam to v podstate tak isto. akurat frajirku nemam. :p
@luxie no to by som sa pozrel na tu delbu prace. chudak chlapec, este musel tvrdit, ze ho to bavi.