Yes, sis.. Neviem, ja som vobec rada, ze mi mama dovolila, aby sme tam sli. Skoro ma porazilo, ked mi nakoniec povedala, ze tam pojdeme. Trvalo mi takmer desat dni, kym som ju konecne prevravila.. hroza.
jooj, este som nikdy nikomu tak strasne nezavidela, ako teraz tebe... Seychely! Moj sen! prednedavnom som si prezerala fotky na nete. Krasa krasna. Ale tie ceny! pfuuu..
Tak skúsim poradiť čo sa týka počasia. Klíma na Seychelách je tropické, rovníkové a vlhké. Je tam pomerne stále počasie po celý rok, čo je veľmi príjemné pre cestovanie. Priemerné teploty sa pohybujú počas celého roku do 24 do 32°C. Krátke obdobie dažďov je od novembra do februára, sú to viac menej krátke dažde a prevažne večer. V týchto mesiacoch stúpa vlhkosť vzduchu aj teploty, vďaka severozápadnému prúdeniu sa teploty pohybujú okolo 33°C. Na Seychelách málo kedy zažijete monzúny alebo hurikány nakoľko skoro všetky ostrovy sa vyhýbajú búrkovému pásmu. Suchšie obdobie je na týchto ostrovoch od mája do septembra kde vlhkosť vzduchu je cca 80% a priemerné teploty v rozpätí od 25 do 33 °C. V apríli a októbri príjemne osviežuje Seychely vetrík inak väčšinu roka je ostrovoch skoro bezvetrie. Teplota vody sa celoročne pohybuje do 25 do 27°C. Čiže ideálne obdobie na návštevu Seychelských ostrovov je celý rok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
heh, .. tusim sa z toho tesis viac ako ja? idem tam. Ale este kedy, to presne neviem. Chcel by si tam ist?
@sisooolq
Yes, sis.. Neviem, ja som vobec rada, ze mi mama dovolila, aby sme tam sli. Skoro ma porazilo, ked mi nakoniec povedala, ze tam pojdeme. Trvalo mi takmer desat dni, kym som ju konecne prevravila.. hroza.
prevravila = myslis prehovorila, zlatko..
jooj, este som nikdy nikomu tak strasne nezavidela, ako teraz tebe... Seychely! Moj sen! prednedavnom som si prezerala fotky na nete. Krasa krasna. Ale tie ceny! pfuuu..
a co take?
bol si v Belize?
aha..
Tak to je pekne..
od rana? ako to?
@chevro
co mate cititi?
no pekne teda a to sisi citala toto foru alebo nie? Ci si sa proste len s tym vzbudila?
oha, tak to je vazne zaujimave!
@fandas
dakujem velmi pekne. Pripadam si ako uplne hlupy clovek, ale naozaj som to nevedela.