jedno horšie ako druhé, no neviem sa rozhodnúť, čo je "lepšie" a čo horšie... obe... fuj... Shakira kedysi ešte okay ale to čo robí dnes to radšej nebudem komentovať a Rihanna z tej mi je typicky na rihanie...
@Alpynus Šakira mi je sympatickejšia, latino štýl je mi sympatickejší, mám rád jej pesničky, je krajšia.
Rihaňa mi je nesympatická, nikdy som sa ju nevidel smiať, pôsobí na mňa chladno a namyslene, má otrasný účes a maximálne jednu, dve pesničky, ktoré ma bavia.
V poriadku, pre mňa sú to len ničnevraviace pojmy a chcel som vedieť, čo všetko musí spraviť človek, aby niekto iný o ňom mohol napísať, že ho neznáša - a pritom sa s ním nikdy v žiadnej rovine nestretol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Prečo jednu áno a druhú nie? A aký máš dôvod k toľkej nenávisti?
Rihaňa mi je nesympatická, nikdy som sa ju nevidel smiať, pôsobí na mňa chladno a namyslene, má otrasný účes a maximálne jednu, dve pesničky, ktoré ma bavia.
Ešte niečo?
V poriadku, pre mňa sú to len ničnevraviace pojmy a chcel som vedieť, čo všetko musí spraviť človek, aby niekto iný o ňom mohol napísať, že ho neznáša - a pritom sa s ním nikdy v žiadnej rovine nestretol.
Skôr by som to nazval tak, že je mi nesympatická, proste keď ju vidím v telke tak prepínam, preladujem rádio a vypínam internet...