Na začiatok... chalani, ste pekné, zábavné a hlavne potrebné stvory, ale fakt.. baby... Hlavne tie, ktoré momentálne niesu zamilované alebo sa nedokážu zamilovať??? Nebolo by to niekedy bez nich proste jednoduchšie??? Ked nemusíte po mesiaci spoločného ra
@Rulegirl , tak taketo pipky nejak moc nemusim.... ocuvaj ma a mozno to ma aj on v pici ako ty.... ale ked nema tak si ho potom dobre klamala... bleee.. chudak chalan
Nechápem prečo ma hodnotíte ako pipku... ach bože Som len utrápené dievča, čo sa neviee zamilovať... Ktoré sa vždy zlakne... A ja newiem, či mam tu nadtým plakať.. proste ja už to berem s humorom.... A toto forum som založila len tak Lebo som mala dobru naladu... A malo to byť len vtipne poukazanie na to, že ako by niekedy bolo bez chalanov lepšie Nesmiete to brať odslova do slova =D... Možno keby som mala za sebou tridsať vzťahov tak by to vyznelo že sa len zabavam.. lenže ja nemam za sebou ani jeden a on je prvý chalan ktorý mi aspon zo začiatku pomiešal hlavu. ale potom sme sa spoznali a proste som zistila, že by nam to neklapalo.. ach bože to hned je človek namyslena pipka??? Ja za too nemoožem predsa =P PIECE
Rozhodne by to bolo jednoduchšie, to súhlasím, ale len v určitých faktoroch. Ja by som sa aj vedela zamilovať, len do mna sa nevie nikto ... čo je podstatne horšie. A podľa komentu @15 nevyzeráš ako namyslená pipka, proste nevieš, čo chceš a to je v tomto veku úplne bežné.
@holyknight ... ved ja wiem.. teda dufam že ot tak nebude ale viem že by som si ho mala važiť.. ale wieš ako.. srdcu nerozkažeš...
@16 aaale vveeedia sa zamiloovať len vačšinou takí, ktorých nechceme my prezmenu to ako keby ani neboli... no asi treba najskor dospieť a potom davať nadeje chalanom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
potom raz príde tzv. alfa-samec, ktorý si bude chcieť len zatrtkať a dopletie ti hlavu
nedala som tomu riadnu sancu..a cas aby ma prekvapil a ukazal ze mu stojim za namahu.. ale na co..
na co ved pridu lepsi krajsi s peniazkamy.. dievca sa zobud!!!
nemám rada ked niekto použíje výraz baby (ženy, ženské pohlavie, bla bla) nehadzať všetky do jedného vreca
@16 aaale vveeedia sa zamiloovať len vačšinou takí, ktorých nechceme my prezmenu to ako keby ani neboli... no asi treba najskor dospieť a potom davať nadeje chalanom
Že piece ...
To si rovno piss mohla napísať