Otázka je jasná!
Ake su vaše najobľubenejšie obchody,ktoré najviac charakterizuju vaš štyl, v ktorych najčastejšie nakupujete+ napište dovody prečo ten a ten obchod tak milujete .Preferujete obchody vo vašom meste alebo jazdite niekde dalej ?Hoďte to se
to je fuk, vsetko sa sije v Cine / Malajzii / Indonezii za par dolarov a dovaza sem v premocenych krabiciach v kontajneroch kde sa to tu vo velkych distribucnych centrach operie, napari, vysusi a dava sa so 400% prirazkou do obchodov a ludia sa tesia aky neskutocny kauf spravili
@paulieevans predstav si, existuju aj ine obchody.. kde si mozes ten isty tovar co je na slovensku objednat rovno z Azie kde to aj siju za 50% cenu co je tu (kde musis zaplatit zisk obchodnikom, DPH, CLO, lodnu / letecku prepravu a ludi co ti to v obchodoch predaju, prevadzkove naklady obchodu)
už dlho v croppe,terranove,bershka tieto obchody navštivujem pravidelne .. ale najviac milujem promod a reserved
new yorker a tally doslova nemôžem ani vidieť blé
a najlepšie ponojdy su v gate
Zara, Guess,, MET, Gant, Hm, Aldo, TW, Berskha a v Prahe mam rada outlety, najlepsie oblecka tam najdem
A nemam jedn styl, proste niekedy chodim v teplakoch a leginach, niekedy taky sexy elegantny look.
Co mi pripomenulo, ze v METe maju nove krasne teplcky ale nemam na ne uz.
nakupujem v sekáčoch, lebo potrebujem byť originálna podľa možností, recyklujúca podľa možností, nemám rada veci podliehajúce módnym trendom a neznášam sériovú výrobu, nákup v textile house mi robí ľahko na duši (aj keď viem že aj tamtie veci boli vyrábané sériovo tiež, aspoň to nemám pred očami a to je fajn)
a moc si vážim veci ktoré mi ušila alebo uplietla maminka prípadne iné originály ktoré si občas kúpim, treba podporovať lokálnych dizajnérov
H&M... a inak najdem pekne kusky v roznych obchodoch, aj ked sa mi tam nepaci vsetko... napriklad House, Bershka, New Yorker, C&A... este nedavno som mala velmi rada F&F ale uz isli dolu vodou sa mi zda
mám asi 90% vecí z F&F proste ked ja tam vždy nájdem niečo čo chcem/potrebujem (a asi to je aj preto lebo ked som bola väčšia tak moje číslo mali len tam)
a potom lubim asos a aj z h&m či lindexu mam nejaké veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
new yorker a tally doslova nemôžem ani vidieť blé
a najlepšie ponojdy su v gate
A nemam jedn styl, proste niekedy chodim v teplakoch a leginach, niekedy taky sexy elegantny look.
Co mi pripomenulo, ze v METe maju nove krasne teplcky ale nemam na ne uz.
a vacsinou nakupujem v inom meste, kedze u nas nic neni
a moc si vážim veci ktoré mi ušila alebo uplietla maminka prípadne iné originály ktoré si občas kúpim, treba podporovať lokálnych dizajnérov
ale mám ozaj rada promod a v marks and spencer indigo kolekciu.
no nenakupujem tam.
takze moj najoblubenejsie obchod ostava jednota, tam chodim kazdy den
Neskutočne veľa času ale viem stráviť v papiernictve, to je asi nejaká úchylka, neviem prečo
geox, aldo, ecco
a mam rada i second handy, vazne!
a potom lubim asos a aj z h&m či lindexu mam nejaké veci