ako kedy,napr.zajtra budem cely den bez rodicov,a takto pred tyzdnom som bola tiez..niekedy volam kamosov,a niekedy zase trcim cely den doma za netom,ako minule teda...a zajtra nvm,este ale nic zvlastne asi zase pospim si dlhoo..objednam pizzu na obed,a potom sa uvidi asi pojdem niekam von..
vstanem, zapálim cigu, dám dajaké raňajky, sadnem za net, dám ďalšiu cigu, dohodnem sa s niekým a idem von, som dokedy chcem, kde chcem (aj keď to tak je aj keď rodičia sú doma )... no a prípadne menší žúr doma, ale fakt len vyberaní ľudia nejakí traja-štyria kamaráti, keďže máme byt... a potom neviem, čo by sa už dialo ale hlavne by som si vychutnávala pohodu, nebola by som ako odtrhnutá z reťaze...
Ak náhodou by raz takáto situácia nastala (čo nehrozí keďže naši na dovolenky ani nikam nechodia :/ ale tak povedzme...), tak určite volám kamarátku so sestrou na hororový večer... (teda v podstate filmový maratón hororov)
Ked som sam doma (zhodou okolnosti od dnes na cely tyzden), tak si to chcem aj patricne uzit. Bud pozeram tv (tv pozeram fakt len ked som sam doma mozno 10x do roka) a napchavam sa, alebo len tak lezim a oddychujem. Milujem klud, samotu a pohodu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a ked sa to tak vezme, tak byvam sam...ale nebyvam...cize malo casoveho priestoru na podobne veci