vyberám tretiu možnosť: Neznášam hipisákov, prehulenych pseudohumanistov všelijakých aktivistov neoliberálov, neokomunistov a podobné lúzy diktujúce svetu svoju akožeslobodnu ideológiu
Dľa mňa je niečo na tom v pohode, ale niečo zase nie. No ja určite nie som, lebo vraj som "Morticia" alebo "Samara". Nie, že by som o to stála... :/
A nie je to náhodou skôr "Make love, not war"? A i tak sa stavím, že tu nikto nie je "hippies", pretože je to množné číslo a schizofrénia nie je až tak rozšírená.
Hippies smrdia
Názov témy je tiež fasa, hippies je množné číslo, jednotné je hippie.
Hippies rozprávajú, ako je potrebné bojovať so systémami dominancie a hierarchie, ale nikdy proti nič nespravia (život v komúnach je síce dobrý, ale mali by byť úplne nezávislé od štátu/ov).
Pacifizmus = konformizmus.
A odsudzujem u hippies aj tie drogy...
Dnes vlasnte ešte existujú dáki hipíci? Možno zopár, inak sú dnešnými nasledovníkmi hippies hlavne technári.
Oi!
áno, hippies každý vidí ako sfetovaných narkomanovm huličov a neviem ešte čo...a možno som tam nedala možnosť nie ale to preto lebo napriek všetkému si myslím, že každý z nás je tak trochu hippie. prečo? chcete nenávisť, vojnu, smrť? smrť je pekná vec a nenávisť niekdy poriadne naplní človeka ale aj tak je v nás, v každom v nás dobro. Na hippie mám rada hlavne hudbu z tohto obdobia. hlavne THE DOORS. to je jednoducho fenomén, nech si vraví kto chce čo chce....
@metalabby Doors som ešte nepočul, ale možno si niečo stiahnem, každopádne sa mi ale celkom páčil film Hair.. Bohužiaľ, tie drogy k tomu naozaj patrili, ale čo už, každého vec je to, keď sa niekto nevie oslobodiť od autorít iným spôsobom
Nenávisť - aj tú treba, ale nie slepú
Vojna - som proti globálnym konfliktom, ale ľudia si proste musia vybojovať to, čo chcú
Smrť - tej sa nevyhne asi nikto, ale viem asi ako to myslíš.. Nerád by som zabíjal ľudí, iba ak by nebola iná možnosť ako niekoho zabiť trebarz v sebaobrane.. ale radosť by som z toho nemal.
@waagbistritz69
hippiesáci sa k drogám neutiekali len tak z ničoho nič... oni proste chceli svet vidieť lepším...bez vojny, násilia..a jediným spôsobom ako sa im to podarilo bolo cez tie spomínané drogy...smutne však je že väčšine sa to vymklo z rúk..samotný Jim Morrison sa vdaka drogám upne spustil, napriek tomu je to podla mna najlepší spevák akého poznám..a The Doors vrelo odporúčam...aj film o nich je dobrý.
a ešte k tomu či je to make love alebo make peace..je to podla mna jedno lebo mier a láska sú dve krásne "veci" ktoré patria k sebe...sú krásne obe a preto MIER, LÁSKA, POROZUMENIE!!!!
ojoooj, make "peace" not war? ...asi zle citas, holka precitaj si radsej nejaku knizku, sorry ze kritizujem ale to je ta dnesna doba, to co nam je vsukane popod nos pomocou masmedii, to je "nami" prijimane a tak to bereme, napr. tricka s napisom toho typu. Clovek ani nevie o co sa jedna, hlavne ze je to cool. Pravi hippies su uz asi v tejto dobe prezitok, hudba bola krasna, ludi boli aspon k sebe milsi, ale vzdy sa medzi nimi naslo vela takych pozers. Napr. taki flower power. Pravi hippies boli o niecom inom, ale ako vravim netreba pocuvat radio...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A nie je to náhodou skôr "Make love, not war"? A i tak sa stavím, že tu nikto nie je "hippies", pretože je to množné číslo a schizofrénia nie je až tak rozšírená.
Názov témy je tiež fasa, hippies je množné číslo, jednotné je hippie.
Hippies rozprávajú, ako je potrebné bojovať so systémami dominancie a hierarchie, ale nikdy proti nič nespravia (život v komúnach je síce dobrý, ale mali by byť úplne nezávislé od štátu/ov).
Pacifizmus = konformizmus.
A odsudzujem u hippies aj tie drogy...
Dnes vlasnte ešte existujú dáki hipíci? Možno zopár, inak sú dnešnými nasledovníkmi hippies hlavne technári.
Oi!
..prosim ta, to kde si prisla na to, ze oni nie su sami sebou..?
Nenávisť - aj tú treba, ale nie slepú
Vojna - som proti globálnym konfliktom, ale ľudia si proste musia vybojovať to, čo chcú
Smrť - tej sa nevyhne asi nikto, ale viem asi ako to myslíš.. Nerád by som zabíjal ľudí, iba ak by nebola iná možnosť ako niekoho zabiť trebarz v sebaobrane.. ale radosť by som z toho nemal.
hippiesáci sa k drogám neutiekali len tak z ničoho nič... oni proste chceli svet vidieť lepším...bez vojny, násilia..a jediným spôsobom ako sa im to podarilo bolo cez tie spomínané drogy...smutne však je že väčšine sa to vymklo z rúk..samotný Jim Morrison sa vdaka drogám upne spustil, napriek tomu je to podla mna najlepší spevák akého poznám..a The Doors vrelo odporúčam...aj film o nich je dobrý.