Si mladý a priateľka ti otehotnie (s tebou!) -čo spravíš?
Zaujímalo by ma táto vec. Keďže poslednou dobou je ako keby "v móde" že deti majú deti. Ak by vám, chalani, otehotnela priateľka čo by ste spravili? Radovali by ste sa, boli by ste nahnevaný a opustili ju? Alebo žeby ste ihneď dali spraviť testy otcovstva
odmalicka mam rad deti a som vedeny k zodpovednosti lebo mam az troch mladsich surodencov a myslim si ze ak my nam rodiacia pomahali dalo by sa to zvladnut priatelku by som na potrat nikdy neposlal lebo je to hriech
Pokiaľ by som si nevedel dávať pozor a nemal to poistené viacerými vecami,nemal by som sex...sex je o zodpovednosti,nie o tom si zatrtkať...veľa detí to ale nikdy nepochopí a čo je horšie,ani starší.
@blueffect jj vraj hej, fajnšmekri to nenávidia, vraj to zabíja tú chuť kapučína a proste nesmie sa to podla nich aj keď ako podla mňa tá chuť kávy tú škoricu prebije a je to úplne jedno, a hlavne sirupy do kapučina sú už ok podla nich.. tak neviem no
@h8u ze ked donho das skoricu uz to neni cappuccino pochopim kebyze ju tam zamiesas ale to aj ked ju das len navrch? lebo potom to je podla mna stale cappuccino akurat so skoricou ci je to aj tak iny napoj? a ked tu skoricu zhora zjes je to naspat cappuccino?
mena sme vybrali volny cas sme zaplnili jedine co sme este nedohodli je farba nocnika
dako by bolo
a ja by som si malinkeho ponika nechala v kazdom pripade nech sa hocico na svete deje takze uz co urobi chlap je take....ofc nie nedolezite ale ja mam vo veciach jasno ze ponik kebyze je tak bude
@n0win0u pokial sa neprestahujeme do nemecky francuzsky alebo anglicky hovoriacej krajiny tak radsej nie
(co mi pripomina ze som si objednala nejake samples oznamiek a tam sa zjavilo meno ze barbora rarova pozeram ze rodicia jej museli pri narodeni fakt verit!
a personal highlight este, pamatam si jak sme mali nedavno na angline v jednom cviceni priradovat nejake casove one, proste usual, often atd. a uspesne som sa vyhol pouzitiu slova rare
@chevro jaks i môžeš pamätať ten názov? a práve som taký teoretický, keď stále počúvam tých gurmánov a odborníkov, tak si nemôžem pomôcť a zrovna toto cappuccino so škoricou je veľmi často pretriasaná chyba
@popolcek 9gag ma tendenciu ked nieco nove objavi tak vsetci to opakuju donekonecna kym sa ako supy nemozu vrhnut na nieco nove originalne vtipne alebo stare znovuobjavene
@orfea2 myslim, ze to aspon napisal poriadne tak, ako to kopa z nas (chlapov, dospelych chlapov, ktori vedia o tom, co je zivot. Nebavime sa o nastrocnych Romeoch ani o socialnych troskach zavislych na internete) vidi. V praxi sa aj tak taketo rychlokvasene manzelstva z rozumu zvacsa rozpadavaju, on by sa len tomu rozpadu vyhol a hned odzaciatku by zenskej dal sancu najst si druheho....znie to napicu, ale realita od toho nemusi byt az taka vzdialena...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
Dievča ľúbim najviac na svete. Tak by som sa o ňu postaral ako najlepšie by som vedel.
A ak by sa náhodou,tak interupcia,nemala by som podmienky na to vychovávať to dieťa ( byt,financie,vek...).
Ale určite s vedomím otca toho dieťaťa.
a vážne?....jasne že by som sa radoval. Nikdy by som ju nenútil do niečoho čo sama nechce. A určite by som ju neopúšťal lebo až taký chudák nie som
@blueffect jj vraj hej, fajnšmekri to nenávidia, vraj to zabíja tú chuť kapučína a proste nesmie sa to podla nich aj keď ako podla mňa tá chuť kávy tú škoricu prebije a je to úplne jedno, a hlavne sirupy do kapučina sú už ok podla nich.. tak neviem no
dako by bolo
a ja by som si malinkeho ponika nechala v kazdom pripade nech sa hocico na svete deje takze uz co urobi chlap je take....ofc nie nedolezite ale ja mam vo veciach jasno ze ponik kebyze je tak bude
(co mi pripomina ze som si objednala nejake samples oznamiek a tam sa zjavilo meno ze barbora rarova pozeram ze rodicia jej museli pri narodeni fakt verit!
A ináč neviem, dúfam že sa mi to nestane, ale ak by hej, určite by som ju neopustil.
je to sice tazka zmena, ale nie neprekonatelna a urcite zvladnutelnejsia vo dvojici.
Peniažky na interupciu by som zháňala aj po predavačkách.
Neľúbim moc deti a dobrá matka by som nebola určite. :/