... za to, čo si v živote doteraz dosiahol? Si so svojimi doterajšími výkonmi spokojný alebo si skôr myslíš, že si zo života za tú dobu mohol vyťažiť viac? (Celkovo, čo sa týka vzdelania, kariéry, záľub, sebarozvoja, osobného života etc.)
neviem, nevybudoval som si žiadnu kariéru, nie som influencer, nepoznám všetkých vplyvných ľudí z okolia, nemám žiaden výrazný talent a necítim, žeby som bol pre spoločnosť veľkým prínosom, prípadne inšpiráciou
Tak veľa z toho, čo chcem v živote dosiahnuť, som ešte nedosiahla, ale svojím spôsobom som na niektoré veci pyšná. Myslím si, že na svoj vek si uvedomujem isté veci viac než by som mala a s tým som vcelku spokojná. A tiež sa mi na sebe páči, že vo veľa veciach nejdem s davom
To, čo by som chcel dosiahnuť možno nedosiahnem nikdy, ale snažím sa Nepotrebujem k tomu kariéru, titul, alebo známosti po celom svete, no je to beh na dlhú trať a ak sa mi to nepodarí v tomto, tak sa pokúsim v budúcom živote
Pysny nie, hrdy ano. Mohol by som zo zivota sice vyzmykat podstatne viac, ale rozhodol som sa pre rovnovahu medzi majetkom a volnym casom. Koniec kolko 29 rocnych je na dochodku?
Hej, som na seba pyšná, lebo som urobila všetko, čo som mohla aby som bola tam, kde som chcela byť a mala to, čo som chcela mať. Ale život ide dalej, treba nové sny a ciele a pokračovať v učení a zapracovať na sebe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale hej.
žite svoje životy tak, aby ste sa páčili svojmu Stvoriteľovi a on vás spraví šťastnými vo svojich životoch...