@mucinka5999 taka neexistuje... pretoze bud si prakticky clovek alebo nie...
ja nedokazem si ist do obchodu sam kupit oblecenie napr... sa musim minimalne mesiac premahat.. takisto z bezpecnostnych dovodov chodim do kuchyne iba jest..
rodiacia ma furt na nieco upozornuju.. co zabudam robit.. ale ja viem ze to myslia dobre.. no uz mam z toho asi paranoju..
akurat teraz o nepraktickych ludoch hovorili v Slovenskom rozhlase .. neviem ako sa volala relacia.. ale bolo to zaujimave pocuvat.. v kopu veciach som sa nasiel...
nepocitujete niekedy stazene zivotne podmienky koli vasej nepraktickosti... alebo bariery... alebo osocovane zo strany tych praktickejsich ludi.. len koli tomu ze oni nechapu ze co je pre nich samozrejma bezna zivotna vec.. pre cloveka nepraktickeho to moze byt vec celkom tazko dosiahnutelna a niektore veci (bezneho zivota) proste nepochopi aj keby ste mu treskali hlavou o mur...
ja pocitujem svoju neprqaktickost denno denne.. proste na mna to dolieha nejak viacej ako na ostatnych.. ja viem iba par veci robit v ktorych som dobry.. ale je to na ukor ostatneho zivota celkovo.........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
obyvacku som si zariadil sice krasne, no na ukor toho nepraktickejsia ani nemohla byt
ja nedokazem si ist do obchodu sam kupit oblecenie napr... sa musim minimalne mesiac premahat.. takisto z bezpecnostnych dovodov chodim do kuchyne iba jest..
rodiacia ma furt na nieco upozornuju.. co zabudam robit.. ale ja viem ze to myslia dobre.. no uz mam z toho asi paranoju..
síce sú miesta kde som maximálne praktický...pomoc s chlastaním a táák