maximálny...každé nefunkčné pero má u mňa leteckú cestu okolo mojej izby zadarmo. fakt bez srandy, keď mi nefunguje pero tak letí ...dnes jedno letelo z okna
no rozbil som si uz jednu klavesnicu a tri mysi kvoli tomu, dokonca aj kamaratovu som znicil raz.oh a este skoro fotak padol za obet ale nervak je silne slovo, spis takovej malej cholera
Naozaj vybuchujem len sporadicky - raz, dvakrat za rok. Pricom nikdy nie na ludi, ale vzdy z dovodu, ze sa mi nieco sustavne nedari. No a vtedy si to odnesie nieco, co je po ruke.
nie. som zistila, že nemá význam sa rozčuľovať kvôli iným. a na seba som sa hnevala tak strašne moc, že som sa začala nenávidieť a ťažko sa z toho dostávam. je zbytočné mať zbytočné nervy
ale kedysi som bol príšerný, bežne na programe dňa totálne nekontrolovateľné amoky z toho že mi sestra (zasa) namydlila zubnú kefku, alebo (schválne) vypla svetlo v kúpeľni, a podobne...
Ale vlastne, keď sa hlbšie zamyslím, tak bežne nervy nechytám asi hlavne kvôli tomu, že si potenciál vybijem napríklad nadávaním pri hraní počítačových hier a podobne, takže asi nemôžem povedať, že by som v princípe nebol nervák
@alienpaul ale tak si predstav, po dlhej dobe ťa kopne múza a strašne veľa toho máš hlave, chceš to čo najrýchlejšie nahádzať na papier len aby si niečo nezabudla a potom BUM pero prestane písať...no nevyhoď ho !
niežeby som bola nasratá permanentne 24/7, ale keď proste niečo nejde, alebo sa dačo poserie, dokážem veci vyhadzovať z okna, trieskať nimi o zem/steny/ľudí, vrieskať, jačať, nedávať.... aj všetko naraz
Dosť nebezpečný prípad, niekedy som veľmi agresívna
Hlavne keď som naliata a niekto ma vtedy vytočí.... vtedy asi skončil Alebo krígľom, fľaškou po hlave, alebo ktovie čím všetkým kade tade
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
A ak sa príliš zapálim v nejakej diskusii, dokážem kus zvýšiť hlas, ale za nerváka sa rozhodne nepovažujem ...
kazdopadne tento pan nadomnou je v tomto rozhodne vitaz, take rage-vlny ste nevideil este
» hd-video.sk?k_Pq56pHtnY
nechcela by som byt jeho rodic, ved to je na maslu
Dosť nebezpečný prípad, niekedy som veľmi agresívna
Hlavne keď som naliata a niekto ma vtedy vytočí.... vtedy asi skončil Alebo krígľom, fľaškou po hlave, alebo ktovie čím všetkým kade tade