@fr4nk1 no viem raz som dala mojej spolužiačke ktorá je laváčka nech píše s pravou a bolo to teda lepšie ako ja z lavou to musím uznat...ale som sa na nej aj zasmiala lebo nešlo jej to zas uplne bez tažkostí ale výsledok bol lepší
prečo tam nie je možnosť "aj jedno aj druhé" alebo "ani jedna z možností"?
Ja totiž nie som ani pravák, ani ľavák.
Ako malá som bola dokonalá ľaváčka, písala som ľavou, kreslila som si ľavou, ale starká (pôvodom učiteľka na základke pre malých frackov) ma donútila a preučila na pravú ruku, takže teraz píšem hrozne.
Doľava strašne naklonené, mažem si to rukou a tak, ale ľavou už nezvládam písať.
Ale držím naopak príbor, hádžem ľavou, podávam ľavou vo volejbale, driblujem v basketbale ľavou, držím v ľavej ruke tenisovú raketu, ľavou hádžem šutre do okien, ľavou krájam chlieb a ešte mnoho ďalších, pre život potrebných vecí.
Niežeby to niekoho zaujímalo, ale mala som potrebu sa zveriť!
@sarah_whiteflower oj nie je dobré ak sa malé deti preučia na inú, potom v tom majú zmätok....moja babka keď bola malá, tak tiež bola ľaváčka a tiež ju preučili na pravú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@corvuscorax neviem či to tu bolo...ale ved neva
A ešte aj ľaváci sú šikovnejší, však skús písať ty s ľavou a povedz ľavákovi, aby písal s pravou a uvidíš rozdiel.
Ja totiž nie som ani pravák, ani ľavák.
Ako malá som bola dokonalá ľaváčka, písala som ľavou, kreslila som si ľavou, ale starká (pôvodom učiteľka na základke pre malých frackov) ma donútila a preučila na pravú ruku, takže teraz píšem hrozne.
Doľava strašne naklonené, mažem si to rukou a tak, ale ľavou už nezvládam písať.
Ale držím naopak príbor, hádžem ľavou, podávam ľavou vo volejbale, driblujem v basketbale ľavou, držím v ľavej ruke tenisovú raketu, ľavou hádžem šutre do okien, ľavou krájam chlieb a ešte mnoho ďalších, pre život potrebných vecí.
Niežeby to niekoho zaujímalo, ale mala som potrebu sa zveriť!
..ale ked natieram, malujem a take veciy ohladom roboty robim oby dvoma rukamy..tak som aj pravak a aj lavak ale pri pisany som vzdy a len vzdy pravak