nemam zrovna najlepsieho kamosa, ale tesim sa, ked mozem poradit spolusediacemu, ked dostane fajn znamky tak ho chvalim a ked ma zle znamky, tak mu nadavam, ze sa flaka
(hneva ma to, lebo on ma na to, aby mal dobre znamky, len sa mu vobec nechce)
áno, a úplne najväčšiu radosť mám, keď jej to vysvetlím a ona dostane 100% teda ja to vysvetľujem vždy polke triedy a som happy keď to pochopia a dostanú dobré známky
na strednej som bola rada sedela som s takou čo mala takmer vždy najlepšie známky a bola som za ňu šťastná
...na vysokej mi to je fuk, ale nemám rada tie hujerovské statusy potom "Dal som to jak pán na A!" a podobné s prepáčením p*čoviny, seriózne? Dospelí ľudia? Každú jednu skúšku? Omg...Ešte milujem, keď ju mám skorej ako takí, čo sa to učí tri týždne popredu, spamuje ma s tým zbytočne, po skúške mi volá a má 30minút triviálne otázky (si to asi píšu, aby sa nezabudli nič opýtať), potom zavolá kamoške s ktorou idem domov a pýta sa jej to isté? o____O
áno, neznášam hujerov, už im to aj otvorene hovorím a musela som si spraviť krátky výlev
to je taká osoba čo lezie učiteľom do riti, všetko vždy vie a stále sa niečo pýta na seminároch (najlepšie keď všetci už chceme ísť domov), len aby pripútal pozornosť prednášajúceho...
S jednou najlepšou sa vieme dosť podporiť pri napiču známkach a keď dostaneme dobrú, tak oslavujeme, v podstate dostávame známky cca podobné.
Ale TROŠENKO ma vie dojebať, keď idem jebnúť z matiky a dôjde za mnou iný zjav idúci sa pojebať z toho, že jej chýbali dva body do jednotky. Akože fajn, ale ja tu riešim iné veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
(hneva ma to, lebo on ma na to, aby mal dobre znamky, len sa mu vobec nechce)
Som naučená mať najlepšie známky z triedy,dúfam,že od septembra to tak pôjde zas ... Ostatným nedoprajem
...na vysokej mi to je fuk, ale nemám rada tie hujerovské statusy potom "Dal som to jak pán na A!" a podobné s prepáčením p*čoviny, seriózne? Dospelí ľudia? Každú jednu skúšku? Omg...Ešte milujem, keď ju mám skorej ako takí, čo sa to učí tri týždne popredu, spamuje ma s tým zbytočne, po skúške mi volá a má 30minút triviálne otázky (si to asi píšu, aby sa nezabudli nič opýtať), potom zavolá kamoške s ktorou idem domov a pýta sa jej to isté? o____O
áno, neznášam hujerov, už im to aj otvorene hovorím a musela som si spraviť krátky výlev
lebo podla googlu, to mlaticka alebo hrube crevo asi nebude
to je taká osoba čo lezie učiteľom do riti, všetko vždy vie a stále sa niečo pýta na seminároch (najlepšie keď všetci už chceme ísť domov), len aby pripútal pozornosť prednášajúceho...
Tiež nikoho nezaujíma, že ja mám najlepšie známky v triede...
Ale TROŠENKO ma vie dojebať, keď idem jebnúť z matiky a dôjde za mnou iný zjav idúci sa pojebať z toho, že jej chýbali dva body do jednotky. Akože fajn, ale ja tu riešim iné veci