Niektorí ľudia sú zo mňa strašne traumatizovaní keď sa snažia ma štekliť a ja nič Ale možno len nevedia ako na mňa - keď som bola malá tak som bola dosť šteklivá
to je u mna velmi premenlive napr. ked som v dobrej uvolnenej nalade tak som predsalen fyzicky citlivejsi takze to docela funguje, hlavne ak ma tym niekto prekvapi tak sa az myknem v lete mi dlho trvalo kym som si zvykol hrat volej na piesku lebo ma to extremne steklilo na chodidlach
@lewica aj moj kamos mi vravel ako sa mu paci ked ho baba skrabka nechtami na chrbte tak reku skusim hm kdeze on sa zacne ujebavat aj na bruchu a vsade je steklivy
mna vzdy skusali steklit tam na bokoch pasa ako kazdeho viete co myslim....ale mna to nikdy nesteklilo ale jeden kamos ked ma tak stekli tak to stekli aj frajerovi neiekdy vyjde zalezi od nalady? nevim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
mna vzdy skusali steklit tam na bokoch pasa ako kazdeho viete co myslim....ale mna to nikdy nesteklilo ale jeden kamos ked ma tak stekli tak to stekli aj frajerovi neiekdy vyjde zalezi od nalady? nevim
ale som stekliva niekde a dost