@mrnesmely 1.LoL 2.a nie kazde MMORPG su o zabijani, a ani nahodou sa tam neobjavia za 10 sec. (vedel by som ti tu vipisat sloh o umelej inteligencii tohoto typu,ale sa mi nechce)...
radim ti: zahraj si a potom budu tvoje komenty vyzerat inak!
@antinim no tak si ma teraz donútil priznať, že som to kedysi hrával, vtedy keď ešte ani nikto o tom nevedel (cca 8 rokov dozadu), ešte na prvých zabugovaných free serveroch. ale predsa už to je dosť staré a otrepané.
@mrnesmely tak to si super-som na teba hrdy...ale 8 rokov dozadu boli radi ked hlava vyzera ako kocka takze prvy datadisk s prvymi verziami by som moc neporovnaval s the BURNING CRUSADEEE! (povedal by som lich king,ale to bude este chvylu trvat kym to doriesia tak,aby to bolo lepsie ako tBC)
bola som tak jemne zaavislaa....ale preslo ma to odkedy zblbol server a vymazalo mi postavu ......ale viem, ze este niekedy v buduucnosti (mozno bliizkej buduucnosti ) na tom budem opat zaavislaa (samozrejme tak s mierou )...
@zizisko ....no...lenze zase sa expit od zaciatku, ked uz som konecne bola taky vysoky lvl.....to sa mi uz moc nechcelo...tak si daavam teraz pauzu od toho (na dobu neurcituu)
@34 tak nejak,,,,konecne tu dosli rozumny ludia pri ktorych zazeniem abstinencne priznaky a prehlabim svoju lasku k wowku
@35 ty si YOYO,,,ak tym w1 a w2 myslis warcraft,tak si dobry dement, a stretol si sa prave s clovekom ktory to hral skvor ako ktokolvek z vas (3r som mal,takze som si isty)
Osobne som už hral všeličo, ale toľko nenávisti ako je práve v Ragnaroku som ešte nikdy nevidel. Možno aj preto, lebo je to tak hardcore a tam sa proste bojuje o všetko : ) Krásny príklad z vtčka:
bola som závislá.... ( v noci som si dávala budík a keď všetci pospali som si to pustila... a zalahla som pár minút pred 7 aby ma mamina ráno našla v posteli... ) ach mládí hrávala som cca 2 roky a rozmýšlam že si to znovu nainstalujem .... aj ked Lich King sa mi moc nepozdáva....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
každopádne nemám rád hry typu mmorpg pretože keď už mám zabíjať nejaké príšery tak by som prosil aby sa tam za 10 sekúnd zasa neobjavili.
radim ti: zahraj si a potom budu tvoje komenty vyzerat inak!
@slipknot619 good...ale ja mam rad tu namakksiu 1/3 od nich...a toto ak tam aj spada,tak len velmi tesne.
@tragicgirl ja ta neodsudzujem,ale inak " "
@norry wow
@26 si pis ze NIE!
@antinim milujem tú hru ale preklínam ten deň keď som to začala hrať!
@29 yep
@30 njn,ale v 16?
@31 OMG,ved zahraj!
@32
@33 ak si hravala blizzlike tak sa ti necudujem
@34 tak nejak,,,,konecne tu dosli rozumny ludia pri ktorych zazeniem abstinencne priznaky a prehlabim svoju lasku k wowku
@35 ty si YOYO,,,ak tym w1 a w2 myslis warcraft,tak si dobry dement, a stretol si sa prave s clovekom ktory to hral skvor ako ktokolvek z vas (3r som mal,takze som si isty)
@36 trochu asi nejak malinko NECHAPEm
@37 AHAAA Dd chapem uz
@38 tak hraj poriadne!
@39 / @40 dalsi YoYo...chod skakat inde!
@klaudiqaaa co?
» www.modravevericka.sk/video/GW/JU%200...
ale jednoznačne závislý niesom v poho WoWko vypnem hocikedy ( a tí s ktorými hrávam vedia že naozaj hocikedy )
a žeby som ho dlhší čas nehral v poho, polroka prestavka a ziaden prblem
ten čo je závislý na WoW je v mojich očiach obyčajný chudák, ktorý sa nevie uplatniť v real life tak si to kompezuje v hre...
teraz to pre istotu ani nemám nainštalované
@antinim , myslim ze dement si tu iba ti s tym YoYo a gramatikou 1. rocnika na pomocnej skole.