Seul contre tous, ak sa ti tak páčili filmy od Noeho.
The Holy Mountain, El Topo, Altered States, The Devils (1971), Tian bian yi duo yun, Possession (1981), Diabeł, The Cook, the Thief, His Wife & Her Love, Kynodontas, Taiji ga mitsuryosuru toki, Okasareta hakui, Tokyo Decadence, Amer a samozrejme Crash (1996) a aj iné od Cronenberga.
Ani Love Exposure nie je zlý tip a od Siona Sona sa oplatí pozrieť aj Guilty of Romance.
@indelirium To je len moje zhrnutie toho ze ten film sa mi velmi pacil ako z nazvu ze hladam nieco zvratene ale ocenujem ze si mi pomohol s výberom hlavne mojho oblubeneho rezisera gaspara lebo ten tvoj uz mam stiahnuty a idem na nho potom ti poviem nazor dakjem
Ja milujem romanticke dramy a Alicia Vikander vie v nich neskutocne uzasne hrat , odporucam zemetrasenie, svetlo medzi oceanmi a ak ste nevideli aj danske dievca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
U zlatej rukavičky
The Holy Mountain, El Topo, Altered States, The Devils (1971), Tian bian yi duo yun, Possession (1981), Diabeł, The Cook, the Thief, His Wife & Her Love, Kynodontas, Taiji ga mitsuryosuru toki, Okasareta hakui, Tokyo Decadence, Amer a samozrejme Crash (1996) a aj iné od Cronenberga.
Ani Love Exposure nie je zlý tip a od Siona Sona sa oplatí pozrieť aj Guilty of Romance.
a lubim divne filmy.. Swiss Army Man, Tvar vody, Stoker, Hereditary
Ludská stonožka 1
» www.csfd.cz/film/265038-lid...
Ľudská stonožka 2
» www.csfd.cz/film/280143-lid...
Ľudská stonožka 3
» www.csfd.cz/film/300725-the...
a jap. Grotesque
» www.csfd.cz/film/264194-gro...
Mechanický pomaranč
Mr. Nobody
The Cell
Scott Pilgrim vs. The World (aj ked to je asi iny druh sialenosti nez myslis)
Slipstream
Parasite (korejsky tusim)