chalani chcem sa vás opýtať iba tak z haluze že aké baby sú podľa vás lepšie-také čo ked vás stretnú tak vás hned aj namotávajú a smejú sa na neftipoch, alebo také hanblivejšie ktoré sa hanbia niečo povedať aby sa nestrápnili?
ale inaq mne sa viac pacia tie hanblivejsie (nie prehnane!!!) ako tie moc rozkecane co sa smeju na vsetkom co poviem...to mi pride take neuprimne az by som povedal ze je to herecky vykon
ja som tak medzi by som povedala ale s miernym sklonom fakt miernym (mozno 3 percentnym ) k sibnutej...proste viem haluzit ale ako kde..
mna to proste zaujiimalo, bo aj tak si myslim ze chalani skor chodia s tymi sibnutymi, ale takymi fest sibnutymi a tie malo sibnute, teda hanblive zostanu samee...
hepl me... ja mam taku barieru v sebe sa rozpravat s dvoma kamaratmi naraz..ked su osamote tak je to ok..to mi huba mele...ale ked su spolu tak som v koncoch,,,poradte mi co mam robit???
Fuler13-no to teda jo, ani si to neviem predstaviť to musi byt riadna haluz niekedy az horor-mozno chodenie jo ale v manzelstve by to neviem ako zvladli ale mozno lepsie ako dvaja hanblivi aj ked ti by si asi dvaja rozumeli hm..
Fergie47-ti kamarati sa navzajom poznaju?ak hej tak neni problema len nemusis viest diskusiu ty ale nechaj nech prevezmu iniciativu ti kamosi.chapes ma?ze nemusis za kazdu cenu zacinat temy stale ty, ale nech zacne jeden z nich a potom sa rozkecate uvidis..podla mna je problem iba zacat kecyt, potom to de a de...drzim palciska")
to hej sak aj ja poznam hanblivych megasuper ludii alee bola by som zviedava ze ako by sa ti hanblivi dali dokopy chapes....hanblivi sa asi trocha boja zacat ale vlastne ani neviim...vsichno ma svoje + a - chapesss
ale to vy neviete, ze vsetky sme sibnute? len niektore trochu viac...a to si prave o sebe myslime asi kazda...proste treba mat v priemere 5krat tyzdenne pocit, ze patrite na psychiatriu, inak s vami nieco nie je v poriadku...
to Fergie47: a ked si s tymi dvoma kamosmi...mas problem sa rozpravat s jednym z nich, alebo s oboma naraz? Ja som raz robil do nasho skolskeho casopisu taky prieskum o hanblivosti, a vyslo tam, ze skoro vsetci, co sa hanbia rozpravat sa so SKUPINKOU rovesnikov/kamaratov, boli v minulosti sikanu. Sedi?
ja sa rada smejem - ale nemyslím to tak, ako to vy chalani vravíte, že sa smejem na všetkom, čo chalan povie...ja som taká obojaká (A). Na jednej strane hanblivá a tak, v prítomností tých chalanov, ktorí sa mi povedzme páčia, a na druhej strane zas trochu tak uletená - no a neviem ako vám, ale mne niekedy dosť pripadá že chalanom (nehovorím, že všetkým!) sa páčia najmä baby, čo sa na všetkom msejú a prikyvujú..ja neviem možno sa mi to tak zdá... neviem, podľa mna je to celé zložité a asi je to hlavne vo veci názoru daného chalana! ;o)
to vies, vezmi to logicky...chalan ma nizke sebavedomie, mozno mierne komplexy, dovod sa predsa vzdy na ne najde, ze...a baba, co sa smeje na vsetkych jeho vtipoch, blbych poznamkach mu hovori, ano si vtipny, si uzasny...a jeho sebavedomiu to krasne prospieva...tak co by sa mu taka nelubila...(teraz som, chlapci, nehovorila o vsetkych, len o tych par, tak sa mi tu neurazte, oki?
To Mid- vies uz viem v com bol problem, ze jeden z nich sa mi paci.a ked som bola pri nich tak som mala v krku taky zemiak,vies? bala som sa nieco povedat, aby som nespravila zo seba kravu.Aj ked som strasne chcela kecat, lebo ja nemam problem kecat, ale to bude tym, ze sa mi lubil..som na to prisla....a ja a sikanovana??? ee, nehrozi..je mi luto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale inaq mne sa viac pacia tie hanblivejsie (nie prehnane!!!) ako tie moc rozkecane co sa smeju na vsetkom co poviem...to mi pride take neuprimne az by som povedal ze je to herecky vykon
to xenomorph- that´s right man!
mna to proste zaujiimalo, bo aj tak si myslim ze chalani skor chodia s tymi sibnutymi, ale takymi fest sibnutymi a tie malo sibnute, teda hanblive zostanu samee...
ale je to asi rozdielne u kazdeho-kazdej
sak hanblivy sa hanbia pred cudzimi, ale ked ich blizsie spoznas, tak to su super ludia...a pak neni problema