Pokiaľ by Boh na chvíľu zabudol, že som len bábkou a daroval mi ešte odrobinku života, využil by som ten čas najlepšie ako len dokážem. Pravdepodobne by som nepovedal všetko, nad čím premýšľam, ale určite by som si premy
Je to pekne, urcite aj pravdive. Niekedy mam take dni, ked sa tesim z uplnych malickosti, z toho, ze svieti slnko, ze pocuvam hudbu a podobne. Dni ked mam kazdeho rada a uvedomujem si, ze aj ked nie je vzdy vsetko idealne, mala by som byt stastna, pretoze moje problemy su v porovnani s niektorymi inymi az banalne. Niekedy mam zas pocit, ze som este prilis mlada nato, aby som rozmyslala vazne, zamyslala sa nad podobnymi vecami, a uz vonkoncom nie nad smrtou, ktora sa zda byt tak vzdialena, ved som mlada, zdrava. A popritom moze nastat v hociktorom okamihu...
Co na to povedat?cele je to pravdive a ludia si uvedomuju co miluju az ked to zacnu stracat...mne prisli vsetky hadky s kamaratmi uplne nepodstatne ked som sa dozvedela ze moj naj kamarat je vazen chory...az vtedy som si uvedomila boze ty tava mala si sa s tým vediet vysporiadat...vzdy to moze byt tazsie ako je teraz preto treba bojovat do konca....aj vtedy ked si uz myslime ze je to marne a vsetko je stratene
Krasne,rozplakalo ma to..Spomenula som si na veci,ktore som mohla urobit,povedat,ktore som si mohla vychutnat viac ked boli..Dnes uz nie su a mne chybaju...Uz ich jednoduhco nvratim..A vtedy by mi nikdy nenapadlo,ze prave vtedy je to posledne..Ach jaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty