ahojte, uz to trvá od septembra,jedna spoluziacka ma provokuje, ohovára ma za chrbtom, a ponizuje ma pred triedou, nadáva mi , ked som s nou chcela porozprávat, bola drzá, arogantná, no ona vsetko popiera, neviem, co mám robit, priatil mi poradil tak ze m
drbni jej lopatou po hlave a vyriešené, jak fakt netuším jak si ľudia dokážu nechať skákať po hlave, mňa nenávidí polovica školy bo som podla nich sebecká a čo teraz? aspoň ma nebudú využívať, prestaň sa zaoberať tým, čo si o tebe myslia iný, nikdy nebudeš v ich očiach dokonalá, nakrič na ňu, zanadávaj jej a potom ju ignoruj
proste sa nad to povznes a cim menej ta to bude vytacat tym viacej ju naseries a nakoniec prestane ak chapes ako to myslim .... napr. povie si krava a ty ze no aspon si neni sama a usmej sa a odid alebo tak proste ju vypni ... ja som to riesila chrachlom na mikinu ked ma mlatili v skole ale to som mala 6 rokov
mne tiež pomohlo jedine ignorovať... nemôžem povedať, že by to všetkých odradilo, ale aspoň na mňa potom nič nemali.
poviem ti to jednoducho, nie je dôležité, čo si o tebe myslia iní, ale to, čo si o sebe myslíš ty sama. ak do teba rýpe, zrejme pôsobíš slabšie, zraniteľnejšie a s tým práve treba niečo robiť... vykašli sa na ňu
"no podla jednej kamosky íst za triednou nie je hlavná vyhram, moze to dopadnut zle, pretoze on mi nadáva v cudzom jazyku, a rozumiem iba ja v triede a este jedna spoluziacka"... Trololol ...tak ked to nepojde strucne, tak rucne, co ako cakas, ze to vyriesime za teba?
Ak sa tieto veci riešia cez triednu, hlavne ak jej nemáš ako a čo dokázať, veľakrát sa to môže zhoršiť.
V akom jazyku ti nadáva? Dajte battle.
Buď sviňa a vracaj jej to.
A keď nevieš byť.
Smola.
Ja som to sama zažila 6 rokov ... nie je to ľahké viem svoje...a vieš čo ?ser na ňu ale aj provokuj vyber na ňu veci čo sa stali lebo nikto nie je bez viny a po akom ti nadáva ? nie náhodou po cigánsky ? Minča je pi*a ..... ľubnije kur*a ....kar je kok*t
Mne to tiez robili.......vsimla si to zastupkyna a na nu nakricala chvilu nic.......potom mi furt prezvanala , aby ma nastvala v 1 den som sla domov a ona prisla ku mne z jej naj kamoskou a mi dala po pysku ale ju videli moji rodicia sa porozpravali z jej rodicmi a bol svaty pokoj.......az do teraz.......
mozno by pomohlo keby si sa dohodla s niektorymi spoluziackami s ktorymi si dobre rozumies a vedia o tom ze ta sikanuje, aby ked sa to pri najblizsej situacii zopakuje si na nu nebola sama, ale pustili ste sa do nej aspon tri naraz stylom - staraj sa konecne uz o seba, kto to ma vkuse pocuvat...ale nie len ty aby si jej to povedala, ale vsetky...nech si dievca uvedomi, ze nie si sama, ze mas na svojej strane podporu
aj ja som si ešte davno ked som začinala vkuse sa mi vzsmievala potom som si ju počkala pred školou pobili sme sa spravila som jej monokel a na druhy den prišla so zalepenym okom a odvtedy mam pokoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ignorujem ju
poviem ti to jednoducho, nie je dôležité, čo si o tebe myslia iní, ale to, čo si o sebe myslíš ty sama. ak do teba rýpe, zrejme pôsobíš slabšie, zraniteľnejšie a s tým práve treba niečo robiť... vykašli sa na ňu
to je nápad
V akom jazyku ti nadáva? Dajte battle.
Buď sviňa a vracaj jej to.
A keď nevieš byť.
Smola.