@demonicbass aha dkaujem a ak nepomaha ani rozhovor s ucitelom ak si stale sdovoluju,,no napriek tomu s osobnich dvovodov nemozem prestupit ns inu skolu?
@cherrylka008 mno ano asi od druhej triedy a teraz som osmačka proste furt si najdu dvovo ripnut alebo poninizt urbia alebo mi niečo nadchval znicia a tak...uz nic nepomagha och joj...
@demonicbass vies oc z ordicmi som or ksusila rieši a oni zee mas sa branit,,,aa uctielia su v tom smere tiez neie vleim dobry,,rpsote nieco im povedia aa oni uz ns druhi den aj tak robia mi zle...
vyber si toho najvacsieho sikana a poriadne ho dobi..normalne vlasy potrhaj, poskriab ho a tak.. ziskas si respekt !!! skola je ako vazenie, vsetky zakonitosti sa explicitne vztahuju aj na skolu !
@lelinka666 takže sa za Teba nepostavia rodičia? daj mi na nich číslo a vysvetlím im to (takí ľudia ma štvú, prepáč- moj brat bol tiež šikanovaný na základnej a to ešte len videli ten cirkus..)
Pozri- najdoležitejším a najzákladnejším bodom v tomto sú rodičia. Skús to na nich nejak prehnane zahrať- rozplač sa keď bude treba napríklad a vysvetli im, že NAOZAJ nemáš za kým ísť, vysvetli im, že to sú TVOJI rodičia a musia Ti proste pomocť.
nato nepomôže nič keď je niekto debil tak nim bude stále(myslím tým spolužiakov) ,jedine že by si šla do inej školy ale to asi nehrozí a určite to nerieš ako to ktosi napísal cez učiteľou aspon ja viem že to nepomáha ba je to ešte stokrát horšie ,stým sa už nedá nič robiť prepáč ale fakt sa nedá
Teba niekto sikanuje ? tak dufam ze len slovne a baby , lebo ked si predstavim chalana co na 14 rocnu babu siahne v zmysle nasilia tak ..... tak kludne ti pomozem
@lelinka666 učitelia nič s tým nerobili? ...a dajakú kamošku tam nemáš? jedine prestup do inej triedy alebo na inú školu...veď koľko rokov ešte na tej základke?
SIKANA na skole! Riesenie: Vymenit riaditelku skoly, ma maslo na hlave. STOP sikane na ZSkole Holicska Petrzalka! Sikana na skolach je vazny problem pre rodicov, ktorym deti sikanuju. Riaditelia a ucitelky v snahe ochranit povest skoly nikdy nepripustia, ze ide o sikanu, aj keby ste to mali nahrate. Sud by to nevzal do uvahy, tak to uz na svete bezi. Spravodlivost je iba pre vyvolenych. Ved u nas je uplne bezne, ze dnes chytia zlocinca a na druhy den je vonku. Tak veru…Zial, je statisticky dokazane, ze realne sa dokaze menej ako 5 % sikany. Sikana sa velmi tazko dokazuje. Je to vdaka riaditelom a prisluhovackam ucitelkam, ktore nesmu, nechcu priznat, ze v skole nieco nie je v pozadku. Verte mi,vsetci pisu o sikane, pisu svoj nazor nan, ale ine je, ak ide o vase dieta a vy to spolu s nim cele prezivate, tu bezmocnost. Vsetci su proti vam. Ucitelia, policajti, sudy. Policajti vas vysmeju, ved kto by sa tam zaobíral sikanou? Oh… Prave teraz zazivam problem, sikanuju mi syna v skole na Holicskej ul. - ucitelky aj s riaditelkou su tak drze, ze moje sikanovane dieta ubijaju a snazia sa dosiahnut iba jedno: aby moje dieta sa priznalo, ze nie je sikanovane, ze si to vymysla, a ma bujnu fantaziu, sniva sa mu to doma, chce sa tak zviditelnit, etc...Mam toho uz dost. Nechcu to riesit, pojdem na to uplne inak. Vyzyvam preto vsetky matky, ktore maju deti na tejto skole, ak im dieta sikanuju, aby to smelo napisali na internet, cim viac nas bude bojovat o dusevne i telesne zdravie svojho dietata /a prestaneme sa bat ucitelov/riaditelov (ze to dietatu v skole vratia/osladia ak sa ozveme) – tym lepsie. Nedovolme, aby skola Holicska - v Petrzalke robila nasim detom peklo uz na zemi a aby konecne uz skoly nechranili agresorov/sikanistov! STOP sikane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
(ak myslíš šikanu, tak rodičia a vedenie školy, poprípade prestup na inú školu)
ak si nevieš sama rady, popros kamarátov a ak ti ani oni nepomôžu tak učiteľku
trvá to dlho? ...
Po prvé, objav písmeno V !
A po druhé, popíš viac problém..
neberte ma vazne
@lelinka666 takže sa za Teba nepostavia rodičia? daj mi na nich číslo a vysvetlím im to (takí ľudia ma štvú, prepáč- moj brat bol tiež šikanovaný na základnej a to ešte len videli ten cirkus..)
Pozri- najdoležitejším a najzákladnejším bodom v tomto sú rodičia. Skús to na nich nejak prehnane zahrať- rozplač sa keď bude treba napríklad a vysvetli im, že NAOZAJ nemáš za kým ísť, vysvetli im, že to sú TVOJI rodičia a musia Ti proste pomocť.
ak tak aj rozprávaš ako píšeš tak viem prečo ťa šikanicujú
je to šikana
a nerozumiem slovu "awojte" ..
2.ak v niečom vynikáš, dožeň to až do extrému, dobre sa uč, staň sa miláčikom učiteľov alebo nejakého trénera, vedúceho krúžku, kam chodíš......
3.nemeň sa! to je hlavné........nesmú ťa ovplyvniť.............keď uvidia, že si stále taká,aká si, postupne ťa začnú akceptovať
4.ber si do školy nerozbitné/lacné veci
5.ak majú spolužiaci už 14, zažaluj ich..........sú trestnoprávne zodpovední
SIKANA na skole! Riesenie: Vymenit riaditelku skoly, ma maslo na hlave. STOP sikane na ZSkole Holicska Petrzalka! Sikana na skolach je vazny problem pre rodicov, ktorym deti sikanuju. Riaditelia a ucitelky v snahe ochranit povest skoly nikdy nepripustia, ze ide o sikanu, aj keby ste to mali nahrate. Sud by to nevzal do uvahy, tak to uz na svete bezi. Spravodlivost je iba pre vyvolenych. Ved u nas je uplne bezne, ze dnes chytia zlocinca a na druhy den je vonku. Tak veru…Zial, je statisticky dokazane, ze realne sa dokaze menej ako 5 % sikany. Sikana sa velmi tazko dokazuje. Je to vdaka riaditelom a prisluhovackam ucitelkam, ktore nesmu, nechcu priznat, ze v skole nieco nie je v pozadku. Verte mi,vsetci pisu o sikane, pisu svoj nazor nan, ale ine je, ak ide o vase dieta a vy to spolu s nim cele prezivate, tu bezmocnost. Vsetci su proti vam. Ucitelia, policajti, sudy. Policajti vas vysmeju, ved kto by sa tam zaobíral sikanou? Oh… Prave teraz zazivam problem, sikanuju mi syna v skole na Holicskej ul. - ucitelky aj s riaditelkou su tak drze, ze moje sikanovane dieta ubijaju a snazia sa dosiahnut iba jedno: aby moje dieta sa priznalo, ze nie je sikanovane, ze si to vymysla, a ma bujnu fantaziu, sniva sa mu to doma, chce sa tak zviditelnit, etc...Mam toho uz dost. Nechcu to riesit, pojdem na to uplne inak. Vyzyvam preto vsetky matky, ktore maju deti na tejto skole, ak im dieta sikanuju, aby to smelo napisali na internet, cim viac nas bude bojovat o dusevne i telesne zdravie svojho dietata /a prestaneme sa bat ucitelov/riaditelov (ze to dietatu v skole vratia/osladia ak sa ozveme) – tym lepsie. Nedovolme, aby skola Holicska - v Petrzalke robila nasim detom peklo uz na zemi a aby konecne uz skoly nechranili agresorov/sikanistov! STOP sikane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!