...nedavno sme v skole vyplnovali taky dotaznik o sikanovani a tak ma napadlo ze by som sa opytala aky nazor na sikanovanie maju iny birdzaci, ci sa s tym uz stretli pripadne ci niesu sami sikanovany...
U nás šikana nie je teda... občas... ale nechápem toho spolužiaka je o hlavu vyšší od ostatných ale on sa bojí alebo čo.... nie že by im zabil ale on nerobí nič...
ja nie som sikanovany psychicky ani fyzicky nikym. myslim si ze ani moji priatelia nie su sikanovani. ostatni ma nazaujimaju ale pravdepodobne nie su sikanovani
my sme tiez taky extremne silno ze anonymny dotaznik vyplnali...chudaci ti co si tam dobrovolne napisali meno mali pohovor s triednou...takze anonymita je na nasej skole velmi zanedbatelny vyraz. zasrana skola jedna! blesk aby do nej udrel
na zakladnej skole tam este aj chodim sa sikanuje ja osobne niesom a ani som nebola ale sikanuju sa ziaci taky menej vyvinuty a taky menej schopny nenavidim tych co ich sikanuju najradsej by som ich.... vecsinou su to cigani nic proti nim ale.... oni to robia ale aj taky sprosty..
my sme to tiez vyplnali ale pred dvomi rokmi..a o sikanovanych viem ale tej babe som pomohla ja a este jedna kamoska sme sa s nou jedine bavili a obranovali ju a ona sa nam odvdacila tak ze zacala ze nas nepotrebuje ze sa vie branit sama zacala davat moj skype nejakej jej kamaratke a ta mi zacala nadavat ze mi rozbije hubu ked jej poviem brzda atd,..a pritom jej to vravela ostatny..chuderka myslela si ze ked si nafarbi vlasy na cierno jej nebudu vravet brzda ale ze bude rešpektovana emacka..teraz jej vravia emo brzda a sikanuju este viac.. a tak jej treba!!co nosi gate zapravene az pod prsámi..
a este bol uz teraz byvaly spoluziak sikanovany..neviem uz sice ako ale jeden cigan zo skoly ho dobil a zlomil mu ruku..on odisiel na inu skolu a toho cigana vyhodili zo skoly..
a keby su neni ludia posraty tak ich nikto nesikanuje..
hmmm no dalo by sa povedať že som mierne psychicky šikanovana lebo jeden moj spolužiak mi stale nadava ale to on každému a nikto si s tým ťažku hlavu nerobi.
to mam skorej spolužiaka ktoremu stale nadavaju,biju sa s nim... meniule už chytil ten spolužiak take nervy že inemu rozdupal peračnik , hodil do koša a nakonioc sa rozplakal.
Základka je fakt pitomá! Šikana od první do devátý, ignoranstký učitelky, no prostě hrůza. Ve třetí a čtvrtý mě šikanovali a když jsem to řekla úče? "Hledej chybu v sobě" s potom ještě "Jo? A že ty jsi před týdnem kopla Daníka?" A to jsem ho kopla jen proto, že mi chtěl zlomit ruku!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A názar, podľa mňa je to úbohé, ked si niekto zvyšuje sebavedomie tým, že ubližuje slabčšiemu
Ale ľudia sa niekedy správajú ako zvieratá , takže to neni asi nič neobvyklé
a keby su neni ludia posraty tak ich nikto nesikanuje..
to mam skorej spolužiaka ktoremu stale nadavaju,biju sa s nim... meniule už chytil ten spolužiak take nervy že inemu rozdupal peračnik , hodil do koša a nakonioc sa rozplakal.
čo myslíš, prečo nechcem mať svoje deti? aj pre toto..