Nadpis hovorí za všetko. Na Ipod touch sa mi nejako náhodou vyliala trochu voda a displej trochu sčernel. Môžem aspoň dúfať, že sa nejako dá opraviť alebo nedajbože, že sa dá do poriadku aj sám?
no tento môj asi už neprežije, sakra, síce je použiteľný ale dosť tmavý displej má. Prečo to išlo od nokie 3310 s kvalitou výrobkov už len dole vodou:/
Hmm, je jedna moznost ako to opravit, len je trosku zlozitejsia. Kupis si letenku do konga a vyhladas samana Apluik-a. Na to aby sa s nim mohla rozpravat musis samozrejme priniest nasledovne dary - jablko, kusok slonoviny z mamuta, a neoziareny vlas Steva Jobsa. Ked mu to prinesies, on zoberie tvoj Ipod, rozdrvi ho vo vrecusku, zere jablko, a posle ta kupit si nejaky normalny prehravac...
a je to odveci, ale akurát ma napadlo že.. mala som asi pred dvomi rokmi už neviem akú nokiu a spadla mi do záchoda a nefungovala tak sme ju dali reklamovať a už sa to nedalo opraviť, lebo, citujem "sa tam našla neidentifikovateľná kvapalina"
z reklamáciou si môžete viete čo ...po novom dávajú do zariadení takú blbosť ani neviem čo to je ale keď to zvlhne tak v servise hneď vedia že prístroj bol v kontakte s vodou ...hlavne do tých drahších vecičiek to ide
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale neviem , mozno by som sa bal ci sa potom este zapne.
A zisti si aký typ vody to bol...táto informácia môže znamenať hranicu medzi životom a smrťou
a je to odveci, ale akurát ma napadlo že.. mala som asi pred dvomi rokmi už neviem akú nokiu a spadla mi do záchoda a nefungovala tak sme ju dali reklamovať a už sa to nedalo opraviť, lebo, citujem "sa tam našla neidentifikovateľná kvapalina"