jasne je to fajn, ale zalezi aj od toho kde. Mna jedna obchytavala v bare a to mi prijmne nebolo zrovna. Keby to bolo doma u mna ci u nej to by bolo o inom. Samozrejme ako zadanemu mi to je neprijemne a nefer voci mojej polovicke, ale keby som bol volny je to fajn.
Hm zalezi ci je vobec sympaticka a tak. Niekedy to moze byt fajn ale uz sa mi stalo ze som bol proste v takej rovine ze pohoda, zabava a siel som cosi kupit k baru a zrazu sa tam predrala nejaka nadrbana holka ani rozumiet jej velmi nebolo a vesela sa tam po mne tak to zrovna prijemne nebolo a nabite erotikou uz tiez nie Aj tak je to najlepsie od priatelky
nvm, napr na chrbte nad zadkom sa sama seba dotknem nic necitim ... ale ked mi to urobi niekto iny, akoze itimco, tak ma to tak jemne stekli a mam husiu kozu
14: eroticky!!!fakt jak to mozes vnimat priatelsky nechapem ked k tebe podide dievca ktore poznas asi hodinu a zacne ta hladkat na intimnych miestach chces povedat ze to beries kamaratsky??? a nieje opita ani zdrogovana ak by si to bral kamaratsky tak by to vyzeralo asi tak ze by si ju zacal hladit aj ty a rozpravali by ste sa pritom o skole to by bola riadna p.covina
@15 tak to je aj realne? aspon mne sa to este nikdy nestalo...s opitymi si nezacinam a triezva ma tam este nikdy nechytala len tak sama od seba bez mojho pricenenia a po hodine co sme sa spoznali
zaujimavejsie je to ako sa mne parkrat stalo ze som cakal u lekara a pekna baba v lete v satach sedela oproti ...a zacala sa na vas pozerat provokativne a popritom sa zacne hladit po celom tele ..ale po celom
dotyky mam velmi rada... ale je mi neprijemne ked sa niekto zacne dotykat po tom co sa pozname len hodinu niekde v bare.... aj ked uz sa mi stal aj opak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a k teme stal mi pri tom...
najlepsie to je u mojej kadernicky uz sa tesim ako najblizsie sa pojdem dat ostrihat
napriklad aj na takom prvom rande, moze to byt hocijaky dotyk, ale je to fakt silne
a ivy vlasky su aj moja oblubena akozee zoona ked sa mi niekto hra s vlasmi som jak barancek
peter no na prvom rande je to skor take hanblive nesmele dotyky ale tiez to ma nieco do seba