Asi je vam dobre zname, ze jedna myslienka vyslovena dvomi roznymi sposobmi moze mat odlisne nasledky. rozmyslate nad tym, ako veci poviete casto? pridavam jedno velmi inspirujuce video.
@kikushenka Prepáč, ale niečo čo potrebuje vyvolávať umelé emócie nad tým, že nejaká panička v kostýme prepíše slepému chlapíkovi ceduľku a on zrazu dostáva plno drobných, nie je nič pre mňa a pochybujem, že niekedy bude.
Týpek zostane aj tak na ulici, ženská mu bude prepisovať ceduľky furt, keď pôjde okolo kým ju to prestane baviť, až sa na to raz vyserie a slepec bude na tom rovnako ako pred tým. Tie pekné slová mu priniesli v podstate deravé hovno a ľudia sú tu nadšený tým, že zo dňa na deň prežije o niečo ľahšie vďaka jej skurvene emotívnej, cool dobrote, prepísať podrbanú ceduľku a poskytovať tak svoje reklamné služby zadarmo.
Skutočnosť však je, že taká čupka by sa slepcovým smerom ani nepozrela a blbá reklama tu zobrazuje interakcie ku ktorým v živote nedôjde a nabáda ľudí na pičoviny.
"Volte slová" ? Znie to skor ako "Ojebte svojich blízkych správnymi blbosťami, pretože vám už tie sračky, kvôli vašej jebnutosti neveria..."
@kikushenka Nemyslím si, že tá podstata mala byť skutočne o volbe slov ako prostriedku lepších vzťahov. Tá podstata bola v účelovej dojímavosti. Vážne žeriete všetko, čo dostanete pod nos ? Prepáč, ale toto je pre mňa trápna snaha byť za dobráka. Zamysli sa len nad podstatou toho, že máš voliť slová. Máš byť k ľuďom prehnane dobrá a vždy sa k nim správať ako k obeti? Podľa mňa je dôležitejšie byť priamy a naučiť sa príjmať slová iných.
Keby tu použijem mrdať, kurvy a pojebané prciny, tak mi budeš rozumieť čo hovorím. Ak sa máš v živote ohrádzať voči takým, že ti neadekvátne podali názor, nech sa páči...
ja som tomu videu ani nejako extra nepochopila ...nechápem ..ved to je povedané to isté ...a vôbec v tom druhom nie sú použité ani žiadne metafory ani nič ..je to len inak povedané ..nič výnimočné .....
@kikushenka A to je vážne také hlboké posolstvo, že vďaka správnej volbe slov ťa budú mať radšej a dostaneš čo chceš ? Proste čím ďalej, tým viac nechápem, prečo by som sa mal rozplývať nad niečím takým...
@kikushenka Pravda, rešpekt a keď vidím svojich blízkych šťastných. Možno tak zažijem v živote menej šťastia, ale nemienim, pre umelo navodený úsmev ospevovať všetko a nadchýnať sa pre veci, ktoré sa tvária ako pekná myšlienka...
A najlepší na nej je ten výraz tej ženy, fakt jej úplne srší z tváre filantropia
A ľahšie sa mi rozmýšľa nad tým, čo píšem, mám svoj kľud, keď hovorím, tak som oveľa zbrklejší a chcem proste čo najjednoduchším spôsobom vystihnúť pointu ...
@tunidlo Lenže je rozdiel medzi negativizmom a snahou nazerať na veci s triezvou mysľou. Ja som rovnako šťastný, keď vidím, že sú veci dokurvené, ako keď vidím niečo skutočne pekné.
@tunidlo Vieš je zaujímavé, že u mňa poukazuješ na príliš negatívny kontext, ale zbytočné spozítívňovanie si vecí obchádzaš.
Negatívny som voči veciam, ktoré mi nesedia, rovnako ako sú tu ľudia nadšený niečím, čo pre nich predstavuje hlbokú myšlienku.
A v dnešnom svete by som sa nespoliehal na definície. Niektoré veci sú hlbšie ako ich význami. Pre mňa je lepšie vidieť, že je vec dokurvená, ako si niečo nahovárať to dáva zároveň priestor vychutnať si skutočne pekné veci a myšlienky...
Myslím, že to nevšímanie bude spôsobené samotným rozdielom medzi pozitivizmom a negativizmom
Inak už predtým som asi mal byť ticho, lebo som v podstate chcel povedať len to, čo som povedal v prvej reakcii ...
Tvoj postoj nepoznám a nemôžem ho teda s tebou dostatočne rozobrať a asi som nemal vymýšľať na základe pár komentov v jednej diskusii, zvlášť, keď sám viem, čo to je, poriadne si na niečo zafrflať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@huey thats your choice. see in the future.
Týpek zostane aj tak na ulici, ženská mu bude prepisovať ceduľky furt, keď pôjde okolo kým ju to prestane baviť, až sa na to raz vyserie a slepec bude na tom rovnako ako pred tým. Tie pekné slová mu priniesli v podstate deravé hovno a ľudia sú tu nadšený tým, že zo dňa na deň prežije o niečo ľahšie vďaka jej skurvene emotívnej, cool dobrote, prepísať podrbanú ceduľku a poskytovať tak svoje reklamné služby zadarmo.
Skutočnosť však je, že taká čupka by sa slepcovým smerom ani nepozrela a blbá reklama tu zobrazuje interakcie ku ktorým v živote nedôjde a nabáda ľudí na pičoviny.
"Volte slová" ? Znie to skor ako "Ojebte svojich blízkych správnymi blbosťami, pretože vám už tie sračky, kvôli vašej jebnutosti neveria..."
A ked mas pocit, ze volit slova je nepotrebne, tak pokracuj Jediny zivot, ktory to ovplyvni je ten tvoj, takze enjoy
Keby tu použijem mrdať, kurvy a pojebané prciny, tak mi budeš rozumieť čo hovorím. Ak sa máš v živote ohrádzať voči takým, že ti neadekvátne podali názor, nech sa páči...
A najlepší na nej je ten výraz tej ženy, fakt jej úplne srší z tváre filantropia
A ľahšie sa mi rozmýšľa nad tým, čo píšem, mám svoj kľud, keď hovorím, tak som oveľa zbrklejší a chcem proste čo najjednoduchším spôsobom vystihnúť pointu ...
Aby to neprešlo do extrému, negativizmus je ktovieprečo pre ľudí často neodolateľným lákadlom
No práve tie formulácie mi neprídu ako úplný dôkaz triezvej mysle, skôr ako snaha napchať čo najviac slov s negatívnym podtextom do jedného komentu
A neviem, či tým tak trochu nepopieraš definície slov "dokurvený" a "pekný" ...
Negatívny som voči veciam, ktoré mi nesedia, rovnako ako sú tu ľudia nadšený niečím, čo pre nich predstavuje hlbokú myšlienku.
A v dnešnom svete by som sa nespoliehal na definície. Niektoré veci sú hlbšie ako ich význami. Pre mňa je lepšie vidieť, že je vec dokurvená, ako si niečo nahovárať to dáva zároveň priestor vychutnať si skutočne pekné veci a myšlienky...
Myslím, že to nevšímanie bude spôsobené samotným rozdielom medzi pozitivizmom a negativizmom
Inak už predtým som asi mal byť ticho, lebo som v podstate chcel povedať len to, čo som povedal v prvej reakcii ...
Tvoj postoj nepoznám a nemôžem ho teda s tebou dostatočne rozobrať a asi som nemal vymýšľať na základe pár komentov v jednej diskusii, zvlášť, keď sám viem, čo to je, poriadne si na niečo zafrflať