Resident je pekna akcia, mioestami som sa bal ked som to hral o polnoci sam doma ako siedmak na zakladke, ale Silent hill ma nezamenitelnu atmosferu, a to som presiel len 2, lebo len tu mam na playstation a na comp mi to hrat nejde.....Takze volim Silent hill ( aj film bol lepsi ako resi evil
Ja som to mal na sieti na ftpcku, ale nejako som to ignoroval, ale ked som videl screeny som to cel stiahnut, ale uz to tam nebolo ale asi by som aj tak na to nemal nervy, horory moc nemusim..
ja som presiel oboje silenta za jednu noc a residenta za druhu lebo ja mam pri hrani dost slabe nervy a ked nieco do 10 minut neviem spravit kuknem do navodu....
ja som presiel RE 1 a 2 . SH 2 som uz bol skoro na konci, ale prisiel som o disk... no SH 4 som hral asi 10 minut, nesedelo mi tam ovladanie a kamera, takze to ee.. no a RE 4 som hral chvilu na GameCube ale tiez sa mi to zdalo zle ovladatelne, takze jednoznacne RE 2 najlepsi survival horror vsetkych cias
najlepsi survival horror? to ste este asi chlapci nehrali CONDEMNE criminal origins a este k tomu sfajceny jak rite. to je este len zazitok z hororu. normalne na posranie
tommyhot: na abcgames.com pisu hraci ktori navody napriklad prejdes niaku hru desne sa nudis a ak tam nie je este navod mozes ho tam napisat... a tam obcas cihnem ale cheaty ? to je pod moju uroven
No keď vidím jak niekomu nádávaš do kuriev,prijebaných a kokotov takasi sa nehádaš len tak zo srandy, pretože druhých to urazí a oni to už jaksi zo srandy potom nemyslia
To s tým bambusom som nepochopil.....prvý odjeb čo ťa napadol? Potom moc nevyšiel...
Ale kašli na to aspoň v tejto diskusii, neh sa nezmení do dalšieho urážania a nadávania
Tommyshot. To niesu rozpravky, vidiet ze nevies o com hovoris a je to vekovo neobmedzene tak to neries. Radsej sa venuj uzitocnejsim cinnostiam. Napriklad citaniu
Btw. Vraj novy resident evil film bude opisovat incident s virusom code veronica. Kolko je na tom pravdy?
Resident evil 4 som dnes dopařil na professional na wii. Musim uznat ze plaga removal laser (v skratke P.R.L.) je nieco uzasne mercenaries sa fakt oplati dohrat... Hand cannon co za to dostanes je magnum raze 50. Zombici lietaju sta lastovicky
Suhlasim RE 1, 2, 3 su stare klasiky iked niekedy nasrala ta stacionarna kamera. Podla IGN.com umbrella chronicles bude opisovat zanik umbrelly a vypada to vtipne. Odporucam kazdemu nech si kukne trailer. A poradte prosim... Oplati sa kupit koli RE UCH wii zapper?
heh. Dnes som dostal RE u CH. OPLATI SA TO KUPIIIT. Je to strasne chytlave a rozbijanie predmetov nekedy ukaze itemy... Takze v pohode tam mozes ist berserkkk!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
piaznivec serie?
potom si pozri tuto stranku:
» speeddemosarchive.com/gamelist/FullLi...
a najdi Resident Evil, su tam vsetky diely dohrane okolo 1 hodiny.
je tam milion hier proste nahratych v co najkratsom case, napr diablo za 6 minut. pozri, stoji to za to
Myslím, že verzia na GC má lepšie ovládanie, avšak celkom sa to dalo aj bez gamepadu...
Ďalšia moja srdcovka je Resident Evil 2 a 3 - sú to všetko pecky, ktoré som niekoľkokrát dohral...
Aj filmy sú podľa mňa lepšie ako Silent Hill, ale to všetko je skôr subjektívna záležitosť...
To s tým bambusom som nepochopil.....prvý odjeb čo ťa napadol? Potom moc nevyšiel...
Ale kašli na to aspoň v tejto diskusii, neh sa nezmení do dalšieho urážania a nadávania
Btw. Planuje si niekto kupit resident evil umbrella chronicles alebo re5? Vypada to no skvele hry s este lepsou grafikou
Btw. Vraj novy resident evil film bude opisovat incident s virusom code veronica. Kolko je na tom pravdy?
Resident evil 4 som dnes dopařil na professional na wii. Musim uznat ze plaga removal laser (v skratke P.R.L.) je nieco uzasne mercenaries sa fakt oplati dohrat... Hand cannon co za to dostanes je magnum raze 50. Zombici lietaju sta lastovicky
Suhlasim RE 1, 2, 3 su stare klasiky iked niekedy nasrala ta stacionarna kamera. Podla IGN.com umbrella chronicles bude opisovat zanik umbrelly a vypada to vtipne. Odporucam kazdemu nech si kukne trailer. A poradte prosim... Oplati sa kupit koli RE UCH wii zapper?