Zaujímalo by ma, ako chalani vnimajú silonky a pančuchy na dievčatách. Vzrušuje vás to, páči sa vám to, alebo je vám to jedno. A teraz opačne. Ako dievčatá vnímajú silonky na chalanoch. Je to normálne, perverzné, alebo je vám to jedno. Čakám na vaše reakc
hh asi som divna, ked som este nevidela chlapa s silonkach no nic..samozrejme, ak neratam baletakov alebo dake postavy v rozpravkach-hradne straze napriklad
kus prejdem k veci ak dovolite ... silonky nosim rada hlavne tie sietkovane a mozem povedat, ze s niektorymi hlopikmi to robi divy ! az neskutocne nieco
a na chalanoch silonky no bleee este ked lupici maju na hlave tak to beriem ale urcite nie na nohach
Dobrý deň... Chcem Vás informovať o výrobe pančuchového tovaru.. Za totality bolo TABU, že na západe vyrábajú silonky aj pre mužov. Výnimka z pravidla za totality bola bývalá NDR, kde sa aj za socializmu vyrábali pančuchové výrobky pre mužov. Po skončení totality sa rozbehla výroba a predaj aj v post komunistických krajinách. Niektoré ženy môžu namietať že vôbec alebo veľmi málo mužov nosí silonky. Musím namietať a to z jedného logického dôvodu. ( kto logicky dokáže uvažovať tak mi dá za pravdu)
1. ŽIADNY výrobca by nevyrábal tovar, ktorý nejde na odbyt.
Bolo by to neekonomické, drahé vyrábať tovar bez odbytu. Takáto firma bi skrachovala. Firmy silonky pre mužov vyrábajú po celom svete.
Žena sa opýta muža, nosíš silonky ?.... 99 percent mužov ktorý obliekajú silonky, odpovie ..NIE... aj keď silonky nosí. Muži to nepriznajú z obáv, z reakcii svojho okolia. Muži sú čo sa týka týchto veci veľmi zbabelý a radšej to taja, aj pred svojimi blízkymi a niekedy dokonca aj pred vlastnou manželkou. Oblečú si pančuchy len vtedy, keď sú si istý že nikto nezistí, že majú oblečené silonky, alebo nebudú sa musieť niekde vyzliekať do spodného pádla. Hovorím Vám to priamo na rovinu ako to je. Poznám to lebo som patril medzi tých zbabelcov. Niekedy počúvam názory obmedzencov tu na internete, že muži ktorý nosia silonky sú úchylovia, geyjovia, transsexuáli a pod. Môžem Vás ubezpečiť, že to tak nie je. Ja mám to šťastie, že v mojom okolí a v mojom meste je dosť rozumných ľudí ktorý vedia že nosím silonky a berú to ako samozrejmosť. Neskrývam a netajím sa, že nosím silonky a verte, že sa to zaobišlo bez klebiet, posmechov a nadávok. Bol som veľmi milo prekvapený z reakcií svojho okolia, ako na to zareagovali moji blízky, priatelia a známi, ktorý si aj objednali tento tovar. Muži ktorý nosia silonky sú obyčajný muži, len radi nosia to čo sa im páči a čo vyrábajú aj pre mužov. Muži majú tiež právo nosiť to čo chcú nosiť ako aj ženy.
ahoj silonka.. no ja osobne patrim k tym amyslim ze je nas asi dost, ktorych neskutocne vzrusuju dievcata v silonkach.. Zenske nohy su velmi vzrusujuce uz same o sebe ale v silonbkach tak to je neskjutocne krasne... viem ze ich niektore zeny nerady nosia ale pohlad na krasne jemnucke silonky este viac umocnuju krasu a jemnost zien.. a co sa tyka chlapov nie to sa mi nepaci i ked za ucelom vzrusenia som uz aj ja neraz podlahol ale samozrejme v samote a intimne....a dalsia debata je na oboch partnerov v silonkach pri sexualnych hrach a to zas mozem..
tak mne sa na babach silonky velmi pacia. hlavne ked maju take krasne leskle telove. je to sexy a robi to nohy krajsimi a aj na dotyk je to super. prijemne sa to smyka co sa da vyuzit pri roznych hratkach aj vzorovane su pekne. a silonky su velmi prakticke oblecko. ani neviete, ze v zahranici sa robia silonky aj pre muzov. a normalne to tam nosia. len u nas su ludia taki za opicami. mne sa to paci aj na chlapoch
silonky nosim aj ja a som chlap, a na babe sa mi to stracne paci hlavne ked maju rifle cele alebo 3stvrtove a balerinky, no krasa. pani nebojte sa nosit silonky
Silonky sú v zime užitočná vec. Len zadubenci neuznávajú pokrok v odievaní. V západných krajinách muži nosia silonky namiesto kalsických spodkov už dávno. Le niektorí zadubení slováci to vidia inakšie a každého muža v silónkach podozrievajú že je úchylák. A ženy nie sú potom úchyláčky že nosia nohavice? Aj športovec, ktorý si napríkald na seba natiahne neoprénový oblek je úchylák? Veď je to tiež len umelina. Zastávam názor, že čo je užitočné je dobré. Nie som proti tomu aby ženy v zime nenosili nohavice. Ale v poslednom čase už ani v lete pomaly nevidíte ženu s peknými nohami v silónkach. Jednoduchšie si je natiahnuť rifle a obuť botasky. Povedaj by som na takú ženu - fuj! Akosi mňa taká žena nepriťahuje. A tie páchnúce nohy, keď si taká žena vyzuje botasky, aj to som už zažil. Prv to bola estetika a krása, pozrieť sa na ženské nohy v silónkach a pekných sandáloch. Predavačky už aj avizujú, že sa predaj silóniek rapídne znížil, ako ženy začali nosiť v lete nohavice. Ašte by mali ženy začiať nosiť pánske obleky s klobúkmi a viazankami a bude to dovŕšené. Presne tak ako to predpovedala Sybila.
Úplne z tebou súhlasím a presne si to popísal tak to je...a poviem ti aj prečo baby tak dnes chodia...lebo sú lenivé ako vši...nechce sa im holiť nohy ...jednoducho si natiahnú nohavice a botasky a je to vybavené. A radšej sa budú potiť v hrubých rifliach a botaskách ako keby mali dbať o vzhľad nôh. Iba keď idú na kúpalisko tak sú nútené si oholiť nohy alebo sem tam keď je veľmi horúco a idú von na ľahko. Vyhovárajú sa že silonky neznášajú lebo ich kúšu nohy, ale to je blud. Keby si holili nohy pravidelne a krémovali aby nemali suchú pokožku a hlavne nenosili lacný šmejd silonky po 20Sk tak by ich nohy nesvrbeli. Lebo podľa mojej skúsenosti ženy si myslia že silonky ako silonky a netušia že materiál zloženie siloniek nie je rovnaké. Čo druh to iné zloženie a pomer materiálu...iba základná zložka nylon je rovnaký plus ostatný materiál ako napríklad Licra...atď.
ešte som zabudol dodať...že medzi ne patrí aj moja sestra. Neraz keď ideme von spolu alebo ide aj sama príde za mnou ukazuje mi nohy a v ruke drží silonky a pýta sa ma... Paľo mám veľmi zarastené nohy?..čo myslíš v tých hnedých silonkách mi nebude vidieť že mám zarastené nohy?...a ja jej na to 5 min. ťa nezabije vziať strojček a na sucho preletieť po nohách zo strojčekom. Od kolien dole je to raz dva. Ja silonky nosím veľmi rád a na rozdiel od sestry nohy musím holiť od spodu na hor...ale iba v lete keď nosím silonky pod krátke nohavice.
Ja nosím silonky verejne, netajím to ani pred rodinou ani pred známymi. Nosím silonky pod krátke nohavice. Nosím ich v zime aj v lete. Mám na to 3.dôvody. Veľmi rád nosím silonky, cítim sa v nich super. Nosím ich aj zo zdravotných dôvodov (kompresné tenké aj hrubé). Muži ktorý nosia silonky sú zbabelci, lebo iba na internete sa priznajú že nosia silonky. Muži...dáte si donekonečna diktovať idiotmi čo máte nosiť?! Ja určite nie!...z tým problém nemám.. Uvedomte si konečne že mužov, ktorý nosia silonky je veľa a keby každý muž ktorý oblieka silonky, sa priznal, tak už dávno muži nosia silonky verejne. Bolo by to úplne, bežná záležitosť stretávať, alebo vidieť muža v silonkách na ulici, bez toho, aby ,.sa idioti obzerali ukazovali na Vás, alebo bez toho, aby mali hlúpe poznámky. Veď napokon sa silonky vyrábajú aj pre mužov. V mojom prípade to bolo podobné, ale nie až také, ako sa stáva iným mužom, keď idú po ulici a niekto zbadá, že dotyčný má oblečené silonky. Ale stalo sa to iba ojedinele a iba 3x že sa niekto otočil usmial, alebo hodil nepríčetnú grimasu. Potom zbytočne muži fňukáte a sťažujete sa po internete ako sa cítite biť ukrivdený. Idiotov si netreba všímať, aj tak to nepochopia skôr si zvyknú na to a prestanú. A rozumný človek z toho nerobí vedu.
Daj si google napis panske silonky a uvidis ze sa to predava a aj vyraba pre muzov ved nohy ma clovek dve a je to uplne jedno ci je to chlap alebo zena - zdravie mame iba jedno
Podla mňa pančuchy zvýraznia krásu ženských nôh.A na druhej strane aj pomôžu ženám skryť viditelné chybičky krásy:krčové žily...A v zime zohrejú.Ja ich tiež nosím,ale nie ako fetiš.Nosím ich preto,aby mi bolo teplo.A dokonca ich máme s manželkou spoločné.Máme rovnakú veľkosť.Nosím len tie hrubšie-teplé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
to som este nevidela nažiwo teda
a chlapom ej to jedno
1misela2...dalo by sa to aj inac povedat!!!
a hej este ma pravdu 15....
a na nas silonky?neznasam ale da sa niekedy no
ale pride mi to proste smiesne
Aj ked som uz na nete vela citala, ze chalani nosia silonky (hlavne v zime), ale niektorych to aj vzrusuje, dokonca uz mali aj sex v silonkach.
Ale mne to pride divne, aj ked ich vec.
a na chalanoch silonky no bleee este ked lupici maju na hlave tak to beriem ale urcite nie na nohach
www.puncoska.com
1. ŽIADNY výrobca by nevyrábal tovar, ktorý nejde na odbyt.
Bolo by to neekonomické, drahé vyrábať tovar bez odbytu. Takáto firma bi skrachovala. Firmy silonky pre mužov vyrábajú po celom svete.
Žena sa opýta muža, nosíš silonky ?.... 99 percent mužov ktorý obliekajú silonky, odpovie ..NIE... aj keď silonky nosí. Muži to nepriznajú z obáv, z reakcii svojho okolia. Muži sú čo sa týka týchto veci veľmi zbabelý a radšej to taja, aj pred svojimi blízkymi a niekedy dokonca aj pred vlastnou manželkou. Oblečú si pančuchy len vtedy, keď sú si istý že nikto nezistí, že majú oblečené silonky, alebo nebudú sa musieť niekde vyzliekať do spodného pádla. Hovorím Vám to priamo na rovinu ako to je. Poznám to lebo som patril medzi tých zbabelcov. Niekedy počúvam názory obmedzencov tu na internete, že muži ktorý nosia silonky sú úchylovia, geyjovia, transsexuáli a pod. Môžem Vás ubezpečiť, že to tak nie je. Ja mám to šťastie, že v mojom okolí a v mojom meste je dosť rozumných ľudí ktorý vedia že nosím silonky a berú to ako samozrejmosť. Neskrývam a netajím sa, že nosím silonky a verte, že sa to zaobišlo bez klebiet, posmechov a nadávok. Bol som veľmi milo prekvapený z reakcií svojho okolia, ako na to zareagovali moji blízky, priatelia a známi, ktorý si aj objednali tento tovar. Muži ktorý nosia silonky sú obyčajný muži, len radi nosia to čo sa im páči a čo vyrábajú aj pre mužov. Muži majú tiež právo nosiť to čo chcú nosiť ako aj ženy.
Ja nosím silonky verejne, netajím to ani pred rodinou ani pred známymi. Nosím silonky pod krátke nohavice. Nosím ich v zime aj v lete. Mám na to 3.dôvody. Veľmi rád nosím silonky, cítim sa v nich super. Nosím ich aj zo zdravotných dôvodov (kompresné tenké aj hrubé). Muži ktorý nosia silonky sú zbabelci, lebo iba na internete sa priznajú že nosia silonky. Muži...dáte si donekonečna diktovať idiotmi čo máte nosiť?! Ja určite nie!...z tým problém nemám.. Uvedomte si konečne že mužov, ktorý nosia silonky je veľa a keby každý muž ktorý oblieka silonky, sa priznal, tak už dávno muži nosia silonky verejne. Bolo by to úplne, bežná záležitosť stretávať, alebo vidieť muža v silonkách na ulici, bez toho, aby ,.sa idioti obzerali ukazovali na Vás, alebo bez toho, aby mali hlúpe poznámky. Veď napokon sa silonky vyrábajú aj pre mužov. V mojom prípade to bolo podobné, ale nie až také, ako sa stáva iným mužom, keď idú po ulici a niekto zbadá, že dotyčný má oblečené silonky. Ale stalo sa to iba ojedinele a iba 3x že sa niekto otočil usmial, alebo hodil nepríčetnú grimasu. Potom zbytočne muži fňukáte a sťažujete sa po internete ako sa cítite biť ukrivdený. Idiotov si netreba všímať, aj tak to nepochopia skôr si zvyknú na to a prestanú. A rozumný človek z toho nerobí vedu.
» pantyhose8.webnode.sk
Však kedysi dávno boli pančuchy výsadou králov, vlastne sme im to zobrali
ja silonky nosim ale iba ked
no ja silonky obcas nosim na lyzovacku
vazne sa ti pacia chlapi v silonkach teda vytacaju ta???
a pacia sa ti chlapci v nich???v silonkych??