Pyrotechnika je strašná blbosť, je to nebezpečné, každý silvester na to niektorí ľudia doplatia a zbytočne to zaťažuje prírodu a znečisťuje živ. prostredie... Nevidím v tom žiadny zmysel. A fakt to "milujem" keď dva metre odo mňa niečo vybuchne alebo začne dymiť
Bavkam sa s pyrotechnikou zasadne len vtedy, ked sa uz s nou nikto nebavka. Pouzivam ju na "stresovanie" susedov, zlodejov a podobnych smejdov. Zasoby mam od minuleho roka, takze tento rok pyrotechniku nakupovat nebudem. Ludia, ktori pouzivaju pyrotechniku mi vadia, ale vadili by mi aj keby ju nepouzivali. A verim, ze nieje sranda mat doma stvrdnute, roztrasene a precikane domace zvieratko. Rovnako sa to nepaci ani zvieratam v lese. Ani tie vase balony stastia les nema rad, ked to uviazne v korunach a vyhori pol lesa. A nemam rad zbytky rakiet v mojej zahrade, takze vzdy si na prelome rokov kontrolujem, komu ich budem prehadzovat naspat.
Nenávidím petardy a zákerných petardohádzačov, mne stačia prskavkyy, včeličky, motýle, jedna-dve masařky a tie malé cibuľky, čo praskajú, keď ich hodíte o zem... Rada si pozriem aj ohňostroj, ale taký poriadny, aspoň 5minútový
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a podla mna zbytocne vyhodene peniaze, ale tak co uz . ked to niekoho bavi..