@7 a so soňou! a s ikíkmi! si na nás bohapusto zabudla!!! nie som rozbitá hacienda, ani taký trnavský prízvuk nemám jak Dušan. a ani opitý francúz nie som. ts.
ale ty dávaš po východniarsky dosť veľa, to sa neráta ako slovenčina v pravom zmysle slova
a trnavčania ma za trnavčanku nemajú, lebo hovorím hej a zaťahujem a v porovnaní s ich néééékaním hovorím čisto. naši hovoria po trnavsky, nie ja ja som zmes bratislavy, trnavy a každého, s kým sa stretnem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Dáme dáky punč, hodím susedom do dvora pár petárd ( nenápadne sa zbavím susedovho uštekaného psa). No proste klasika
a s opitými francúzmi.
a teóriami o svete.
teším sa strašne moc.
v porovnaní s mojou mäkkou slovenčinou máš trnavský prízvuk jak hovado
a trnavčania ma za trnavčanku nemajú, lebo hovorím hej a zaťahujem a v porovnaní s ich néééékaním hovorím čisto. naši hovoria po trnavsky, nie ja ja som zmes bratislavy, trnavy a každého, s kým sa stretnem
po východniarsky zaťahujem len keď som s alchou, keď volám s alchou alebo niekoľko dní po tejto udalosti.
a ešte keď sa rozruším pri rozprávaní nejakého príbehu.
ježiš, tak to skrátim na to, že idem s trnavčanmi. spokojná?