kde sa chystate oslaviť silvester? podla mna je to dosť oničom den nikdy mi nič nevynde a nakoniec sedim doma ale už som si zvykla. Keby neboli ohňostroje,petardy tak ludia by to mali ako obyčajný den aspon to je na tom najkrajšie :33
ale že doslovne taxíkujem a budem si večer spríjemňovať vodou vo vodkovej fľaši pohodenou v aute, lebo to bol vždycky môj sen. a verím tomu že bude fajne dneska!
Mno... Ja keďže mám 14 a nie som spoločenský tip, tak sedím doma (čo je škoda ale nikto ma nepozval a nechcem sa vtierať ) a čítam si Harryho Pottera 5-ku.
No konecne aspon k veci tema, co sa tyka programu, ktory veru este nemam moc isty, ale snad neostanem dufam doma aspon, lebo skapem od nudy a predtym si vytrham vsetky vlasy.
@kajooooooooooooooooooooooooooo no vsak do polnoci som doma.... moc ti to prerasta cez hlavu, kamo, daj si chvilu pauzu a vypi si, lebo coskoro dostanes na picu od admina formou BANU
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Trebalo veru ďalšie pridať
ale že doslovne taxíkujem a budem si večer spríjemňovať vodou vo vodkovej fľaši pohodenou v aute, lebo to bol vždycky môj sen. a verím tomu že bude fajne dneska!
nech ich tu je do polnoci aspon 300
No konecne aspon k veci tema, co sa tyka programu, ktory veru este nemam moc isty, ale snad neostanem dufam doma aspon, lebo skapem od nudy a predtym si vytrham vsetky vlasy.
ako emáčik by si mal byť niekde vonku a rezať si zápestia, alebo ti rodčia dali zaracha a boja sa, že by si si podrezal hrdlo?
však je Silvester, radujme sa veseľme sa
chcel by som byt plny optimizmu, presne tak ako ty..skoda ze nie som retard
no vidiš, až sa staneš retardom aj ty, tiež ťa bude baviť život...
veselého Silvestra