Mám taký problém, že mám sim kartu na meno ineho človeka a potreboval by som ju vymeniť za micro sim, vymenia mi ju ? Alebo si to budem musieť spraviť doma sám s nožnicami ? (mimochodom, má s tým už niekto skúsenosti ?)
@patofbc ... nie nerobil ale určite by som si s tým poradil ... v prvom rade nájsť na nete rozmer a potom to orezávacim nožíkom alebo nejakými nožnicami odstrihnul
@tomtoylc@matheusko hej orezavatka su, ale pride mi zbytocne vyhadzovať zato 10 € či koľko to stoji, keď mi to môžu vymeniť .. ale predpokladam že by som v tmobile ... telekome vlastne(načo to premenovali -.-) nepochodil, čiže to rezanie bude asi nutne, len neviem či na každu kartu platia rovnake rozmery skadial kde strihnuť, pretože som čital že iny operator = iny čip na tej karte
@matheusko veď menia tie karty, lenže ako si si mohol prečítať vyššie karta nieje na moje meno kupovaná, čiže by mohli mať podozrenie, napríklad že som tú kartu ukradol
@patofbc Prídeš do O2,T-COM,Orange povieš že chceš orezať kartu vyberú takú srandu čo vyzerá ako nožnice na nechty vložia to tam a cvak obrusia trošku a máš to free
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a niekto to asi aj skúšal