@sqash@hyrdelqa a aky je najmensi kredit alebo ako to tam lastne funguje ja budem pravdepodobne telefonovat minimalne skor potrebujem aby sa mne dovolali zo SR treba si vybavovat aj nejaky roaming alebo ako? dakujem
@eva23 Ak ti to ma fungovat len na komunikaciu s ludmi zo SR tak je to podla mna uplne zbytocna investicia. Uplne ti staci tvoja slovenska simka, malo by to bezproblemov fungovat alebo si to zisti u svojho operatora. Len treba dbat na to, aby volali rodicia tebe a nie ty im, pretoze za prijatie hovoru sice platis nejaky poplatok ale nieje to take zle ako keby si mala ty volat im.. Okrem toho, ked ti volaju zo SR tak ich to nic nestoji (teda iba tolko kolko by ich to stalo aj za normalnych okolnosti).
Co sa tyka anglickej simky, mne sluzila vlastne len nato aby som sa mohla dovolat kamaratke, ktora je z Londyna takze vyuzila som ju len na to. Bola to O2 simka s fakt minimalnym kreditom, par libier, presne si uz ale nespomeniem.
Na dlhsie rozhovory vie dobre posluzit aj obycajny skype, ktory si uz teraz stiahnes do mnohych smartphonov.....
@hyrdelqa no ja budem potrebovat pravdepodobne nejake cislo keby sa mi potrebovali zo skoly dovolat a podobne, ale O2 ma taku vec ze ak by som mala slovensku simku v zahranici tak je to normalne ako roaming teda ja vola za prijaty hovor a ludia zo SR za volajuci hovor a povedali mi ze ak budem mat zahranicnu simku tak budu platit len oni normalne ako keby volali hocikomu na slovensku
@eva23 to je pravda. Akurat som kukala britsku O2 stranku tak ak som to dobre pochopila tak si musis nabit kartu minimalne za 10libier. Simka by mala byt zadarmo ale tak najlepsie zistis az ked tam budes. Alebo si prestuduj O2 stranku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@greyness kde sa dáš kúpiť? Chcem ťa do čaju! ^^
a nač by som ti bola do čaju?
Ty neľúbiš čajík so SImkou?
Co sa tyka anglickej simky, mne sluzila vlastne len nato aby som sa mohla dovolat kamaratke, ktora je z Londyna takze vyuzila som ju len na to. Bola to O2 simka s fakt minimalnym kreditom, par libier, presne si uz ale nespomeniem.
Na dlhsie rozhovory vie dobre posluzit aj obycajny skype, ktory si uz teraz stiahnes do mnohych smartphonov.....