Podla mna je Futurama lepsia, to vam povie kazdy kto to pozna, kresli to ten isty typek a je to este lepsie jak simpsonovci...len skoda ze u nas sa nevysiela...
"...len skoda ze u nas sa nevysiela..." Videl som všetky časti v nemčine, rovnako ako aj Simpsonovcov , časť aj v angličtine a samozrejme v češtine a môj skromný názor je, že nemci boli najlepší. Nieže by som ich mal nejako v láske, ale myslím si, že najlepšie vystihli hlasy a charakter postáv.
f pohode...vzdy sa ujebavam pred telkou...aj moj chalan ich zboznuje.!!!on si ich niekedy pozre aj na nete....a ma jeden velky plagat na stene na intraku moj maly zlaty....
jakože simpsonovciii noo doviii dopo...to je inaa šupovica ten ich humor,bartov smiech,homerove hlaašky to sa nedaa..šerbel pod sebou a kukat sa na nich....jako ale od filmu som čakala vjaac....chybu nemala spidervepř,ked to už bol harry posera ...čistee šulačky
páči sa mi hlavne tá paródia: na celú americkú spoločnosť, na rôzne filmy, osobnosti...len veľa ľudí nechápe ich humor,škoda. človek, čo to vymýšľal má u mňa respect.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
s brachom ich milujeme a strašne sa teším na film už aby to bolo.
Bart rulezzz.
páči sa mi hlavne tá paródia: na celú americkú spoločnosť, na rôzne filmy, osobnosti...len veľa ľudí nechápe ich humor,škoda. človek, čo to vymýšľal má u mňa respect.