ahoooj...hrám sims 1.... posťahovala som si z netu rôzne objekty - nábytok a doplnky - lenže ako náhle ich chcem v rozbehnutej hre použiť tak mi vyhodí chybu... newem prečo to robí ... treba k tomu stiahnuť niečo iné? nejaký špeciálny súbor? všetky objek
jednotka je oničom a pokiaľ máš dobrú verziu dvojky, prípadne originál tak nebudeš mať žiaden problém so stavaním ale zrejme si stiahla objekty, ktoré patria ku datadiskom alebo ti tam nejaký objekt robí šarapatu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
najdi si nejake forum o sims-e a tam ti skor poradia..
Už je aj dvojka aj trojka a sú 100 krát lepšie
vyskúšaj niečo nájsť na nete,aj keď pochybujem,lebo veľa ľudí už hráva dvojku a ešte viac asi trojku,ktoré sa s jednotkou ani porovnať nedajú.
a napríklad dvojka nie je ani náročná ak ide o pc,ja som ju hrávala ešte na mojom starom pc a základ mi v pohode išiel.
trojka je už bohužiaľ náročná,ale práve dnes k nej vyšiel nový datadisk,tak sa teším
No a k veci myslím že problém je v tom že si stiahla veci ktoré sú určené pre iné verzie Simsov resp. datadisky, na to si treba dávať pozor..
skus dať zbohom sims 1 a este raz si nainstaluj 2-ku...je ovela lepšia....