Už dlhú dobu sa pokúšam spojazdniť Sims 2, aby mi išli stavať domy. Prečítala som si už milión návodov, stiahla image, rozbalila, vznikli mi 2 súbory, ktoré som premenovala na Sims2_1_RIP.iso a Sims2_1_RIP.mds .Potom som dala cez Daemon Vir
je to úplne jednoduché, netreba to cracknuť, nemôžeš mať Alcohol 120% ani najnovší Deamon, a potrebuješ mať jednu vyrtuálku ktorú si musíš stiahnuť dáš si ju do najstaršieho Deamona a ide to (!
subor *.mds to nemoze stacit...k nemu je este subor *.mdf ci ako sa vola a daj ich obidva hocikde na disk do rovnakeho priecinka...otvor daemona...daj si moznost safedisc...a otvor jeden z dvoch spominanych suborov...na 100% to pojde...ja mam zas problem ze nemozem nainstalovat ziadny datadisk bez originalneho 4 CD...aj ked raz sa mi to uz podarilo len to bolo pred dvomi rokmi a zabudol som to
newie niekto preco mi nefunguje biuldmod vzdy ked chcem si zmenit podlahu alebo........ tak kliknem na to a na obrazovke mi to neukaze newiem preco mi to nechce ist a ja si potrebujem posatvit svoj dom lebo tam su vsetky sproste ...newie niekto poradit?????,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
neviem presny navod ale hlavne to nesmies mat cracknute a v daemone musis mat nieco nasavene...
Wewo-moc si mi poradil