tak ja som to tak pred rokom cez letne prazdniny hrala prvykrat a potom ma to uplne chytilo a presedela som pri tom cele noci v lete a mozem potvrdit ze ta hra je vysoko navykova ....ale potom ked prisla skola tak mamka mi to nejak zatrhla aale uz ma to aj prestalo bavit trosku lebo ta zakladna verzia je o nicom uz potom to je stale to iste dookola ale teraz mam nove datadisky taak ma to zase zacalo bavit len uz na to nemam tolko casu bohuzial ale je to super hra premyslena do posedneho detailu
aa co sa tyka tych datadiskov urcita sa to da niekde na nete stiahnut len ja bohuzial neviem kde....ale viem ze jedna kamoska to mala vsetko z netu takze urcite sa to da
Hral som ju,akurat ze mna bavilo len stavat domy..a obcas som vytvoril rodinu,ale hrat ma to nebavilo potom co mi zhorel dom a "hasic mirek"mi ho neskoro zahasil a ja som mu nedal za to pridavok ci co to bolo
co ja viem je to cool hra ale nejde mi vobec nic stavat iba kupovat a este nic take sa mi nestalo ako ze mimozemstania ale za to mi raz zomreli vsetci clenovia domu same urny!!!pet krat mi hasili dom ani jeden zlodej boze taka nuda !!! keby som mohol stavat rad architektujem!!! neviete preco?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov