cafte kupil som si sims house party ale nemam tie ostatne časti a preto my to neide nainstalovat a tak by som sa chcel spitat ze ci sa to nieako neda nedal som zbytocne peniaze prosim dakujem
tak dam dnu cd a pise my YOUR SYSTEM COULD NOT FIND ORIGINAL SIMS RELNSTAL IT, to je všetko ale ked dam tento pocitac cliknem na open a dam SET-UP tam my to inštaluje ale potom my zasa pise ERROR ABORTING THE INSTALATION
Lucates: Datadisk?,,vazne neviem coto je ja si to chcem zahrat jaajss zbytocne love som zaplatil nechapem to ale na obali nieje napisane ze MUSITE MAT ORIGINÁL THE SIMS tak sa to neda však ?
datadisk je, ze ti len rozsiruje zakladnu hru, nie je to samostatna hra...to musis mat normalne The sims a potom mas k tomu datadisky, ktore ti do hry pridavaju rozne veci...tu je zoznam datadiskov, ak by si chcel mat komplet hru:
The Sims: Livin` large
: House Party
: Hot date
: Vacation
: Unleashed
: Superstar
: Makin` magic
hra je najlepsia a najzabavnejsia, ked mas vsetky datadisky...
inac mne chyba Hot date a Vacation, nema to nahodou niekto, ze by mi to napalil?
Tak ja som z toho uplne mala nervy ked som nevedela tie kody a oni furt plakali, nadavali...no co vam budem hovorit A potom pri dvojke som uz vedela kod, tak som im postavoila vilu, dvoch som zosobasila, chodila po nich helikoptera, boli strasne uspesi, a to vo vsetkom, aj maliari aj spisovatelia, este aj dievcatko sa im narodilo, to tiez sa vsetko naucilo.....a v tom momente ked uz mali naozaj vsetko, tak ma to prestalo bavit a uz som sa k tomu nikdy nevratila
Si to sosni z netu, nainštaluj a potom nahoď House Párty ktoré si si kúpil... automaticky sa hra bude spúšťať len cez House Párty, čiže aj tie čo si si sosol budú legal
preboha to si strasne zlu kupu urobil! Ved tu na Slovensku kupis 3 datadisky v jednom sa teraz predavaju za 590sk...za tu sumu co si ty dal za house party by si tu kupil komplet vsetky datadisky aj zo zakladnou hrou...
a nie neda sa to...ostatne datadisky ti netreba, staci zakladna hra...ale moj osobny nazor je, ze the sims bez vsetkych datadiskou nie je bohvieco, ked mas vsetky, tak je to 1000krat zabavnejsie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
The Sims: Livin` large
: House Party
: Hot date
: Vacation
: Unleashed
: Superstar
: Makin` magic
hra je najlepsia a najzabavnejsia, ked mas vsetky datadisky...
inac mne chyba Hot date a Vacation, nema to nahodou niekto, ze by mi to napalil?