už ste videli ten film? určite si ho pozrite, aj vy-skalopevní fanúšikovia Froda z PP, on je v ňom najbrutálspracovaný, Tarantino sa na ňom tiež podieľal, stojí za to ten film, a bude aj pokračovanie
kevin, ooo, presne tak, malyy hobitiiik nevinny sa zmenil, taku zmenu som necakala ani v najhorsich snoch, sanka mi padla, hned som vedela, ze je to frodo, ked siel zabit Goldie, ta hudba k nemu, brrr, najlepsí, a tiez ako hovoris, nepametam, ci som videla daky film, co by komentovali tak postavy ako tu, ale tiez to bolo fajn zmena, hlavne ten Marvo mal taky fajnovy hlas, dobry vypravač, ale najlepsie bolo, ked ten viezol mrtvolu policajta, a on sa s nim akoze rozpraval, uz som tam citila ten tarantinovsky styl, buhaha
alebo ak si pametas toho poliša čo v aute šiel cez mesto hriecho a travoval tu babu, a mio do jeho ruky vystrelila zbran a ruka mu odletelea, a fontana bola na svete vtedy som dostala zachvat
no ak som spravne pochopila slo tam o to ze muzi zomierali pre zeny, ale ten prolog s Hartnetom bol o tom, ze aj zeny umieraju pre jeho kšefty, take vybalansovane,nie?
No ten začiatok bol čudný v jednej veci.Ona si ho NAJALA aby ju zabil. V originálnom komixe bola ta Hartnetova postava taký vrah menom Salesman ci tak niak, ktorého si človek najme sám na seba (Viem źe je to somarina, ani ja som to nepochopil ale bolo to tak...)
A aj vo filme hned ako ju zabije povie : Ten šek od nej si vyzdvihnem ráno.... Takze ona si ho najala
Na druhej strane ked na konci zabil tú zradkyňu v nemocnici... (a tá si ho určite nenajala aby ju zabil )
fiha...to nie fer, moze sa mi pacit film, ale ta ako mam pochopit toto, ked o komikse nemam sajnu, len to, ze bol z neho natoceny film? no ts ts, to su mi noviny, ale ta dik, aspon budem vediet
ty a pocuj este ake filmy mas rad? ked uz tak mi odpisujes sikovne, ja tu zakladam ako diva vselico, Hviezdne vojny, ak si si vsimol, a Kubrickov film...no?
nooo hej hej, drsny je, a moc sa nan tesim, zas daco nove sa mi zaryje do hlavy, to je fajn, a vobec, star wars ma velmi dobru odozvu, kazdy na nich nieco najde, aj mne sa viac paci stara trilogy, hlavne siesta epizoda, aj soundtrack, akurat som si teraz pozrela tvorbu tretej epizody, boze moj, je to big work stoviek ludi.byt tam, to je zazitok!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A hej Kevin a MArv boli najlepšie postavy...
osobne sa mi najviac páćil nte monológ ktorým hlavné postavy vsetko komentovali...
a hlavne Marvove kecy (Koukám že máš opravdu fajnovej kabát)
ako tento film bol naozaj, ale naozaj kvalita.....
Správna amtmosféra , komixové monológy a hlavne skvelé postavy.... a premakané ddetaily napr. Kevinovy v tme svietili okuliare a tak.
A osobne ma dost prekvapil koniec toho Hartigenovho príbehu ale dobre to okomentoval (Starý muž zemře , mladá holka bude žít. Férovej obchod. )
Jaj nech uź je dvojka....
a plus tá biela krv...
ale aj tak nikto nemal také dobré donucovacie metódy ako marv....
(Rěkl mi to až když jsem mu ukázal ti správný kousky jeho tela )
Celé to bol DOSŤ násilný film (ako ináč)
A hlavne tri hlavné postavy skončili divne...
Jeden prežil, druhý sa zastrelil a tretieho upražili na elektrickom kresle...
no som zvedavý ako dopadnú chudáci v dvojke
A aj vo filme hned ako ju zabije povie : Ten šek od nej si vyzdvihnem ráno.... Takze ona si ho najala
Na druhej strane ked na konci zabil tú zradkyňu v nemocnici... (a tá si ho určite nenajala aby ju zabil )
Bolo to niake divné
Niekedy to režiséry proste nedotiahnu do detailu.....
ale vŠak toto nebolo nić také zlé...
Aj ked fakt nechápem NAČO si niekto najme vraha na vlastnú vraždu. Ale zas musím uznať že to urobil elegantne.
Podla mna best sci fi (aj ked staré sa mi páčili trochu viac ako nové...
a ten Kubrickov film som teda ešte nevidel a podla toho čo o nom čítam to môže byť dosť drsný film...... Hadam sa k nemu niekedy dostanem.......
A hej všimol som si aké zakladáš témy.. aspon viem že je niekto s dobrým vkusom...