Čaute,máte aj vy niekedy hrozný pocit osamelosti? Som už veľmi dlho sama,mala som vlastne iba 1 vzťah,ktorý však trval dlho a dlho som sa z neho spamätávala.Na lásku veľmi šťastie nemám,odvtedy sa mi zapáči len niekto koho mať nemôžem a potom sa cítim zle
Vždy som sa snažil nájsť ľudskú bytosť, pri ktorej by som mohol byť slabým ale nepodarilo sa. Možno som len niečo nepochopil, ale snažím sa. No ak sa takto cítiš, tak neviem či by si nemala dať slobodu ako sebe, tak tej bytosti, ktorá je s tebou. Prepáč, len uvažujem na hlas, či to nie je od teba sebecké byť s niekým a zároveň sa cítiť osamelo...
Not really. Užívam si, že mám konečne kopec času na to, čo chcem a nemusím sa podriaďovať a prispôsobovať nikomu inému.
A láska? Keď bude mať prísť, tak príde.
nie. mam ledva cas si sam vydychnut a oddychnut. ale nedbal by som castejsie sa pri niekom zobudzat, chillovat a chodievat na neskore vikendove brunche.
Chytaju ma take obdobia. Jeden tyzden je to desne, ten dalsi ani nevnimam, lebo som furt s niekym. Ale vseobecne asi ano, hlavne to zaspavanie a zobudzanie sa osamote SUCKS.
Ver dievča, že ty si na tom stále dosť dobre ...píšeš "dlhotrvajúci", čiže zrejme si mala vzťah 1 alebo aj viac rokov, no pozri a porovnaj mňa s tebou komu sa viac nedarí láske, keď môj najdlhší vzťah mal len 1 a pol mesiaca a to ani nie som tak výzorovo škaredý, obézny, neupravený a ani nie som správaním na -100 ...ku mne asi keď Boh rozdýchal danosti, tak si zrejme pri mne povedal, že ty nedostaneš danosť pre vzťahy a lásku :/ ...to je tak v skratke, ale najlepšie keď ma ľudia spoznajú naživo, aj keď sám za seba skromne poviem, že mám chyby, no kto dnes nemá nejaké tie chyby malé ...no a aby som sa vyjadril aj k tej osamelosti, tak isteže sa cítim aj osamelý hlavne takto po večeroch, veď 25 rokov čakám na poriadny vzťah a stále sa nič nemení nejako ...no ja som si namiesto toho našiel náhradu kamarátov s ktorými sa stretávam a zabávame sa, takže to som si našiel ako formu riešenia mojej osamelosti
ako kedy ... po večeroch alebo ked niekde idem tak ma vždy napdadne, že by som mohol byť s niekym ... lásku som zatiaľ zažil len jednu a ta bola silna, aj ked trvala krátko ... zo straty som sa dlho spamätával ... dlho som bol sám, samota mi dlhé roky nevadila ... ale teraz je to zlé :/ ... hľadám ale je to ťažké ... na druhú stranu aj ked je človek sám to ma isté vyhody, tie však teraz moc nevidím
Ako sa to vezme niekedy som úplne taká že mám mega veľa energie a lásky a úplne by som ňou chcela niekoho zahltiť, mat pravidelný sex a mojkat sa a rozdávať lásku a úplne sa o tu osobu starať a zároveň sa ňou nechať inšpirovať a rozvíjať...
a niekedy mi je to úplne jedno a užívam si to kde som xD.. ale tie pocity sú vo mne permanentne pripravené konať len sa kvôli ním necítim osamelo skôr ready to action s občasným príznakom osamenia xD
.. ale to je fuckt o tom že čo spravíš?.. proste stretávam potenciálnych partnerov, ľudí ktorý by chceli so mnou chodiť ale ma význam sa tváriť že áno ? Že tam ta iskra je aj keď v skutku neni? .. nepride mi dobrý nápad ísť do toho a postupne dúfať že sa tam ono niečo bájne medzi nami vytvorí... či ?!:/
@kerrang Tak to si nejako tak zhrnul aj mňa Tiež veľmi rada trávim čas s priateľmi alebo s rodinou, dokážem rada tráviť aj čas sama so sebou, ale taká tá spriaznená duša mi stále chýba tak snáď nás to raz stretne :S
@tomtoylc Hovoríš mi úplne z duše. Toto isté som zažívala/zažívam aj ja... nemám problém tráviť čas aj sama so sebou alebo v spoločnosti priateľov, ale fakt mi chýba niekto, kto by ma objal, podržal v ťažkej chvíli a bol tu iba pre mňa. Ja nejako ani nehľadám, asi čakám na zázrak, že ma to stretne samo ale držím ti palce, nech sa ti podarí nájsť :S
@superpinkhero to s tými "návalmi lásky" úplne chápem, mám to nejak podobne a hej, tiež stretávam ľudí, ktorí by mali o vzťah záujem, ale ako vravíš. Keď tam nie je iskra, nemá to cenu, teda aspoň pre mňa. Poznám sa najlepšie a viem, že keď tam nie je na začiatku, tak ani nepríde. Ja mám zas šťastie že pri takých, pri ktorých by u mňa preskočil rovno aj plameň, tam žiadna šanca žiaľ nie je a potom som z toho nešťastná. Vieš, že už konečne prišiel niekto, kto by si so mnou dokonale sadol a nakoniec nič (zistíš o ňom nepríjemné skutočnosti) a zase som z toho všetkého len otrávená. Nevravím, že verím v lásku na prvý pohľad, ale skrátka tá chémia tam byť musí...
@domik7 ja som tiež čakal, ale tak to nefungovalo a ani nefunguje moc, to je skôr náhoda ... tak som skusil zmenu
... navyše, ja moc nechodim medzi ľudí, baviť sa, nema ma kto vytiahnuť a keby sa aj niekto našiel tak asi by som sa moc nebavil ... mne by stačila jedna osoba, ktorej by som venoval svoj čas ... a možno s tou osobou by som sa následne dostal viac aj medzi ľudí ... ale to je, ako sa hovorí, také ,,zbožne prianie,, ... ďakujem, rovnako prajem aj ja tebe nech sa ten ,,zazrak,, udeje čo najbližšej dobe
Skor nie lebo kebyze fakt nechcem byt sama tak od seba kazdeho neodhanam. Ale ja chcem "velku" lasku alebo nic ...ani nemusi trvat na veky, som realista ale aby to proste bolo silne. A myslim hlavne z mojej strany.
Ja som vo svete pomerne úspešný mladý muz. Ako však prídem domov, pozerám na biele steny a som vo vzťahu ta najväčšia nula, aj keď idem do toho vždy tak naplno, že zabudnem na seba. Je to veľmi komplikovane. Ale už odchádzam...
Inak ja nedokážem mať vzťah, asi preto nemám ten pocit samoty, lebo proste takto mi to asi vyhovuje. Nikdy sa mi nikto nejak poriadne nevenoval, roky už trávim svoj čas sám denne, tak asi preto nie som schopný niečoho takého ako je vzťah.
@domik7 Tak som aj celkom rád, že niekto podobný a navyše ženského pokolenia zdieľa so mnou rovnaké názory v tomto ...aspoň mi to dáva pocit, že život nie je pre mňa tak stratený, pretože medzi môj zmysel života patrí aj nájdenie si partnerky ...tento z cieľov som si žiaľ ešte nenaplnil, nakoľko som taký jeden z tých slušnejších chlapcov a neviem nájsť takú primeranú mne celkom, resp. je to dosť ťažké, keďže všetci dobre vieme ako sa správa väčšina žien k mužov až na výnimky (opovrhujú a tak..)
@kerrang Tiež to mám takto. Rada by som našla niekoho, s kým ostanem do konca života aj keď v podstate na to mám ešte veľa času. A nikdy nie je neskoro A neboj sa, to, že si z tých slušnejších je podľa mňa iba výhodou, ja osobne preferujem takých mám rada, keď chlap vie, čo od života chce, a nie je jeho prioritou striedať ženy ako ponožky a tým pádom sa v budúcnosti nevedieť postarať o rodinu. Aj keď je pravda, že niektoré ženy vedia byť horšie než muži... no ich zmýšľaniu ja nerozumiem, keďže nie som ten typ na "úlety" a podobne
Aj mne hovoria, že čo sa trápiš, času máš dosť, ale zas keby sa vžili do mojej kože a žili by 25 rokov prakticky len s malými románikmi a bez pravého vzťahu, tak kto vie, či by ich to netrápilo a nemali chuť to zmeniť, veď láska každému začne po čase chýbať a ja by som rád skoncoval už so samotou a zažil to čo ľudia vo vzťahu
No ako si aj mohla usúdiť z nášho dialógu a aj z toho, čo ti tu rozprávam, tak ja medzi nebom nepatrím, čo striedajú baby ako ponožky ...proste nie som ten charakter celkovo, mne stačí aj jedna v živote a budem veľmi rád za ňu, že ju mám a ľúbiť ju, ako by som mal lámať srdcia babám, aby som mohol hrať machra aký som ,,skvelý", že som toľko báb zlomil ...ja by som po rodine aj túžil, len neviem nájsť ten svoj ženský protejšok a cítim sa trošku ako keby všetci boli na jedno kopyto a baby ako keby nepoznali normálnych chalanov, lebo aj na tých zoznamkách ako keby ich oblbli a neveria už ani tomu dobrému, čo je k nevýhode, lebo celé to len sťažuje..
*nich ...tak sú aj horšie, ale tie ja si nevyberám a nech si zostanú s tými, čo sú k nim podobní ...ani ja a mňa už úlety nebavia, už sa chcem usadiť, no najskôr si doštudovať a potom si riadiť život
myslím, že osamelosť nezávisí od toho, či je človek single alebo nie. V zlom vzťahu sa človek môže cítiť oveľa viac osamelý ako človek čo je single. Aj keď väčšinou sa osamelý cíti človek, čo je single. Rovnako ako ja.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Vždy som sa snažil nájsť ľudskú bytosť, pri ktorej by som mohol byť slabým ale nepodarilo sa. Možno som len niečo nepochopil, ale snažím sa. No ak sa takto cítiš, tak neviem či by si nemala dať slobodu ako sebe, tak tej bytosti, ktorá je s tebou. Prepáč, len uvažujem na hlas, či to nie je od teba sebecké byť s niekým a zároveň sa cítiť osamelo...
A láska? Keď bude mať prísť, tak príde.
Mam este svojho pesa
a niekedy mi je to úplne jedno a užívam si to kde som xD.. ale tie pocity sú vo mne permanentne pripravené konať len sa kvôli ním necítim osamelo skôr ready to action s občasným príznakom osamenia xD
.. ale to je fuckt o tom že čo spravíš?.. proste stretávam potenciálnych partnerov, ľudí ktorý by chceli so mnou chodiť ale ma význam sa tváriť že áno ? Že tam ta iskra je aj keď v skutku neni? .. nepride mi dobrý nápad ísť do toho a postupne dúfať že sa tam ono niečo bájne medzi nami vytvorí... či ?!:/
... navyše, ja moc nechodim medzi ľudí, baviť sa, nema ma kto vytiahnuť a keby sa aj niekto našiel tak asi by som sa moc nebavil ... mne by stačila jedna osoba, ktorej by som venoval svoj čas ... a možno s tou osobou by som sa následne dostal viac aj medzi ľudí ... ale to je, ako sa hovorí, také ,,zbožne prianie,, ... ďakujem, rovnako prajem aj ja tebe nech sa ten ,,zazrak,, udeje čo najbližšej dobe