Vopred sa ospravedlňujem za tému typu, akých je tu teraz veľa... Ale nevedel by mi niekto povedať, kde v Bratislave sa dá kúpiť sitko na čaj s viečkom? Niečo na tento spôsob:
@stenatko keď som sa na oficiálnej stránke dočítal, že predaj riešia len cez zmluvných partnerov a svoj e-shop, nerátal som s tým, že by to nebola pravda a mali ešte aj vlastný obchod Vďaka!
@etelnair normálne si spravím čaj a vypijem si ho, ale zas je pravda, že keď ti teču sliny po brade, potrebuješ na to aj bársčo
keď to neni vrecúškový čaj, tak si to zamiešam a tie kokotiny mi logicky spadnú na dno, keď ti nespadnú na dno, tak si asi kokot u ktorého nepôsobí gravitácia
v najhoršom prípade otvorím kuchynskú linku a vytiahnem klasické sitko cez ktoré si to prelejem do iného pohára, ale keď si kokot, ktorý na to potrebuje špeciálne sitko, ktoré sa špeciálne volá, že sitko na čaj, tak sa tu asi budeš naďalej rozdrapovať za to, že je to silne užitočná vec pre bežného smrteľníka
@robitusin nuž, ale ono sa to fakt zíde, už len preto, že napr. zelený čaj by sa mal lúhovať tak tri minúty a potom ho treba vybrať, a napríklad ja si zvyknem variť čaj v mojej izbe, po ktorej by som ho nerada rozliala pri prelievaní cez klasické sitko.
nemusím si ho lúhovať 20minút, normálne si ho dám schladiť za 10 minút a vypijem ho za 5 minút, keď si kokot, čo na vypitie čaju potrebuje pol hodiny, neviem potom koľko ti trvá, kým sa vyserieš
moje kuchynské sitko má ideálny rozmer šálky, keď doma nemáš také sitko, tak by si si ho mal zaobstarať radšej ako sitko na čaj, ktoré ma len jednosmerné využitie
určite je ľahšie zháňať po celej Blave, kde sa dá kúpiť sitko na čaj, ako zajebať dva poháre pri pití čaju, pretože na umytie jedného pohára naviac potrebuješ určite viac času, energie a finančných prostriedkov ako na jebnuté sitko, ktoré už určite máš dakde v linke, keď neni si opica
Ja si uvarim vodu normalne v hrnci, fuknem tam caj ale nie taky ten drveny kompost, co kupujete bezne v obchodoch. A potom to neskor cez sitko prelejem do druheho hrnca a mam litre caju.
Pozdravujem vyznavacov drveneho kompostu a srkacov horucej vody v cajovni ... neviete co je poriadny caj.
v záujme svetového mieru budem ignorovať tvoju moooc vtipnú otázku
to si vydedukoval z toho, že si ho lúhujem 5 minút, 5 minút ho chladím a za 5 minút ho vypijem? (nepochybujem, že tvoje imaginárne výpočty v hlave ohľadom tohto sa trošku líšili, keďže s tvojou logikou opice v lese sa vôbec čudujem, že vieš logicky za sebou usporiadať slová do vety)
netreba, lebo ho už mám, a využívam ho všestranne, nie len na robenie čaju, (ktorý pijem tak raz za uhorský rok,) ale jasné, že keď nejaký kokot vymyslí čaj na sitko, všetci kokoti si ho musia okamžite zháňať a honiť si nad tým, že aká to užitočná vec
tá predposledná veta bola asi taká zbytočná ako tvoja existencia
nie nevyznám sa v čaji, ani sa netvárim, že sa v ňom vyznám, ani si nemyslím, že sa v ňom vyznáš ty, len mám odlišný názor na užitočnosť ďalšej zbytočnej veci na zemi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
» www.tescoma.sk/katalog/napoje/...
tak si hladaj nieco kde sa predavaju tescoma vyrobky
a lent tak btw ked si to tak zoberes tak viac ako 60 ¨% veci co máte doma pravdepdoobne k životu nevyhnutne nepotrebuješ...
keď to neni vrecúškový čaj, tak si to zamiešam a tie kokotiny mi logicky spadnú na dno, keď ti nespadnú na dno, tak si asi kokot u ktorého nepôsobí gravitácia
v najhoršom prípade otvorím kuchynskú linku a vytiahnem klasické sitko cez ktoré si to prelejem do iného pohára, ale keď si kokot, ktorý na to potrebuje špeciálne sitko, ktoré sa špeciálne volá, že sitko na čaj, tak sa tu asi budeš naďalej rozdrapovať za to, že je to silne užitočná vec pre bežného smrteľníka
isto to nájdeš v tescome
ked si chces luhovat caj 20 minut jak pica tak prosim, ked nie tak to tak ci tak budes riesit sitkom -.-
kuchynske sitka zvycajne nedimenzuju na rozmery salky
a urcite je lahsie pouzit jednu salku a sitko na caj jak zajebat zbytocne o jeden pohar navyse a prelievat to
ale fakt pit caj tak ze nasypes do salky, zalejes vodou a zamiesas jak kakao je na medailu
nemusím si ho lúhovať 20minút, normálne si ho dám schladiť za 10 minút a vypijem ho za 5 minút, keď si kokot, čo na vypitie čaju potrebuje pol hodiny, neviem potom koľko ti trvá, kým sa vyserieš
moje kuchynské sitko má ideálny rozmer šálky, keď doma nemáš také sitko, tak by si si ho mal zaobstarať radšej ako sitko na čaj, ktoré ma len jednosmerné využitie
určite je ľahšie zháňať po celej Blave, kde sa dá kúpiť sitko na čaj, ako zajebať dva poháre pri pití čaju, pretože na umytie jedného pohára naviac potrebuješ určite viac času, energie a finančných prostriedkov ako na jebnuté sitko, ktoré už určite máš dakde v linke, keď neni si opica
najprv otazka na zamyslenie: keby tvoja manka toto tusila dopredu, sla by na potrat?
a k teme
vas caj musi byt cierny jak rakva, studeny, hnusny a jebnuty po tebe
by som ti nezveril ani pripravu slanej vody
kolko chce pit caj je hadam jeho vec
nakoniec sa aj tak dostavas k tomu ze si treba nejake sitko zhanat -.-
a on nehlada zufaly po celej bratislave sitko lebo sa bez neho neda spravit caj ale lebo ho chce dat otcovi na vianoce
a mam pocit ze z toho co pisal sa jeho otec vyzna v caji viac nez ty a teba by akurat tak zalial vriacou vodou
Pozdravujem vyznavacov drveneho kompostu a srkacov horucej vody v cajovni ... neviete co je poriadny caj.
v záujme svetového mieru budem ignorovať tvoju moooc vtipnú otázku
to si vydedukoval z toho, že si ho lúhujem 5 minút, 5 minút ho chladím a za 5 minút ho vypijem? (nepochybujem, že tvoje imaginárne výpočty v hlave ohľadom tohto sa trošku líšili, keďže s tvojou logikou opice v lese sa vôbec čudujem, že vieš logicky za sebou usporiadať slová do vety)
netreba, lebo ho už mám, a využívam ho všestranne, nie len na robenie čaju, (ktorý pijem tak raz za uhorský rok,) ale jasné, že keď nejaký kokot vymyslí čaj na sitko, všetci kokoti si ho musia okamžite zháňať a honiť si nad tým, že aká to užitočná vec
tá predposledná veta bola asi taká zbytočná ako tvoja existencia
nie nevyznám sa v čaji, ani sa netvárim, že sa v ňom vyznám, ani si nemyslím, že sa v ňom vyznáš ty, len mám odlišný názor na užitočnosť ďalšej zbytočnej veci na zemi
» eshop.tescoma.sk/scripts/hledej....
... len pod stromcek to uz nestihas.