Dobry vecer, chcel by som sa spytat ako vnimate momentalnu situaciu na ukrajine. Europa na cele s USraelom furt tlaci na pilu a sankcie, aj ked je na ukrajine uzavrene kvazi primerie, cele to vyzera dost nebezpecne, ako paralela na situaciu ktora sa diala
Velmi sa o to nezaujímam (lebo ma politika nebaví),ale občas to sledujem lebo máme na Ukrajine známych a dúfam len že sa im nič nestane...neviem o čo tam ide,ale nech kašlú na to...
Sú proste jenutý všetci predsa ak vravím že Rusko je démon a nechce uzavrieť prímerie a keď už ako také prímerie je tak im dáme sankcie, ktoje tu démon?
Inak teraz som videl davali v správach že sa kdesi ohadzovali s rajčinami (nemohli ísť rajčiny do Ruska)
tak prečo ich nedajú tým čo na ne nemajú, prčo z nich nespravja napr pretlak a nepošlú do afriky
Situácia je veľmi zlá, nech to tu vyzerá akokoľvek ružovo. Hlavným hnacím motorom nepokojov sú plány USA na upevnenie si svojej moci. Dosiahnuť to chcú oslabením EÚ a Ruska sankciami a vojnou, izolovaním Ruska a spojením EÚ a USA transatlantickou zmluvou, ktorá by tak giganticky posilnila obchodovanie USA s Európou, že by sa EÚ stala úplne závislou od USA. Nič iné v tom nie je, iba geopolitické súboje, peniaze, moc. Platí stále to isté pravidlo, kde sa dvaja (EÚ-Rusko) bijú tretí (USA) vyhráva. Celá Európa na to doplatí a Ukrajina najviac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Inak teraz som videl davali v správach že sa kdesi ohadzovali s rajčinami (nemohli ísť rajčiny do Ruska)
tak prečo ich nedajú tým čo na ne nemajú, prčo z nich nespravja napr pretlak a nepošlú do afriky
Je len vidieť aký sme zadubený