Damy a Pani, predstavte si, ze sa nachadzate v nasledujucej situacii.
Mate partnera/ku, respektive viac partnerov/ky s ktorymi viac menej zijete iba intimne (absencia lasky/citov)... Predstavte si, ze s tymito ludmi maximalne zajdete do kina obcas a
nebud sebec, cely svet sa netoci okolo tvojho nastroja nie je to vsetko iba o tom, aby bolo tebe dobre. lebo stastni ludia su ti, ktori davaju, nie iba ti, co stale beru
v prvom rade by som sa nikdy nedostala do takej situacie
a proste keby som nejako zistila ze v nej som tak absolutne je jedno ci mam alebo nemam tu jednu osobu, prestala by som robit hentie veci s dalsimi ludmi
@burble hej no snazil som sa o tuto variantu poslednych zopar mesiacov Ale dumam si tak dumam, ci tato situacia nepotrebuje nahodou celeho cloveka, aby sa vlozil do jednej, alebo druhej varianty
@hereiam heh zlatko ty si ta ku ktorej sa clovek moze duchaplne prinavraciat
@n0win0u v prvom rade potrebujem sex, je to ako sport, bavi ma, neni som v tom spatny a vyrovnava mi osobnost po celodennych stresoch a zhone. No ved ako chlap to dokazes pochopit. Na druhu stranu ma mrzi, ze mam na dusi len prazdno ak si to dokazes imaginovat
@silanova problem je v tom, ze ak mam byt s nou len a mat vyhliadky na dalekosiahle obdobie bez sexu, tak toho sa vazne velice obavam
@husky ano to co pises je velice rozumna myslienka Ale hentie ostatne slecny su so mnou nadmieru spokojne. Vyzeraju stastne takze si myslim, ze im nieco davam, nech je to cokolvek...
@h8u akceptujem tvoj nazor Uz aj nad tim som sa zamyslal, ale akosi mam svoje potreby a zivotny styl, ktore sa tazko len tak hodia za hlavu, to je tahsie ako nechodit na birdz zo dna na den cele mesiace
P.S. aspon si take odveci hesla nepiste na webky ked uz si ich neviete obhajit
@nobile ja verim ze im nieco davas, dokonca aj viem presne co takze su spokojne. otazne je dokedy to tak vydrzia vidim ze skromnost ti nechyba ale ked si v tom dobry, preco sa nepochvalit, necudoval by som sa keby si dostal zopar ponuk po tomto fore na stretnutie a "kavu"
@anniedecadence Proste dokazem. Su to vsetko mile, pekne slecny niektore maju aj zmysel pre humor. Su dobre v posteli. V podstate su mi ako najlepsie kamaratky. (asi aj su)
Ale napriek vsetkemu k nim nic necitim co by mal spravne chlap k zene citit ked spolu funguju
Ja ti neviem, dokazem ta Sice pochopit co sa tej haremovej veci tyka, mozno aj to ze ti to tak vyhovuje, hoci s takym stylom vztahu by som sa nedokazala dlhodobejsie stooznit nech by to bolo akokolvek prijemne... ale dovolim si tvrdit ze ak je ta slecna tak super ako som si ju predstavila, nezasluzis si aby to bolo vazne, ked sa koli tomu nevzdas trochy prijemnosti.... znie to mozno staromodne, ale to je moj velmi skromny nazor.
@zajkousko Mozem tak zit, lebo som prazdny citovo... Nejak vo mne nie je ten hlas ako v dectve bol, ze nerob toto to sa nepatri v tomto kontexte teraz... A neboj sa chranim sa dosledne A ony spavaju len somnou s nikym inym chudence tak by som sa ani nemal nicoho bat kebyze som aj menej opatrny
@silanova lebo ta pilova ma zabrany, vidim na nej, ze jej nie som lahostajny, ale ked urobim nejaky vypad tohto intimnejsieho charakteru tak zaradi spatecku Je to boj Nemyslim si, ze vie o hareme aj ked sprosta tiez nie je, vi ze je o mna zaujem...
@maugly Takto sex je pre mna dolezity, ale ten teraz mam to je v pohode, ja sa snazim prebudit v sebe tu citovu stranku a preto ona. Lebo tak velice nepatrne sa vo mne nieco deje ked som s nou... Je to sice ako ked sa chrobak trasie na chrbte a este pod tlakom kopy hoven, ale aj to je neco u mna po dlhociznej dobe
Je to pre mňa ťažké si predstaviť, keďže intímne sa mi spája s láskou. Ak by som cítila, že tam chýbajú city, tak by som na také vzťahy kašlala. Ale mám doplňujúce otázky: Prečo to nikam nevedie? Nie je problém v tom, že tá sympatická osoba vie o háreme?
dost zlozita situacia, ale tak ja by som uprednostnil to s cim mi je lepsie... momentalne asi by som radsej chrapal so vsetkymi desiatimi ako sa zbytocne srat s jednou ...no po case to cloveka prestane bavit, tak to treba s tou jednou risknut, sak nemas co stratit maximalne dostanes depku =P
odpovedal si si aj sám, keď, nechceš sa vzdať tamtých, tak sa nevzdávaj, neviem načo to riešiš, keď chceš len sex, s nimi ho môžeš mať, s ňou ešte nie, tak jej sprav láskavosť a daj jej pokoj, určite by sa jej nepáčilo keby vedela o tamtých a keby vedela o čo ti vlastne ide
povedz mi na keru riť ti bude furt hárem? keby "hodíš flintu do žita" uvidíš ako by ti potom tá osoba s kt. je ti fajn začala chýbať
a osobne si myslím, že sa to stou dievčinou nejak nehýbe preto, lebo vie že si sukničkár a nechce byť len jedna z mnohých alebo čo ja viem, do hlavy jej nevidím
sak skus sa vykašlať na hárem a mať s hentoud ievčinou ked je to konečne tá ku ktorej aj dačo cítiš, že čo sa z toho vyvine a ak nič tak si zasa vytvoríš hárem nič za to nedáš... len možno pár týždňov bez háremu
@method Urco mi priamo neporadia, ale mozem si preluskat kazdy nazor ktory tu padol, alebo padne a pouvazovat nad tym. Sam som si uz pokladal otazky a nikam som sa nepohol
@zlatokopka tvoj skromny nazor ma svoju vahu Vies so mnou je to tak, ze sa mi trosku nepozdava vidina toho, ze do toho dam vsetko a nakoniec budem ten, ktori bude stratovy... Ale ako mozno tvrdis, je toto jedina moznost
@hellium no intimne, snazil som sa to tu viest v duchu relativnej slusnosti Nie ta osoba urcite priamo nevie o hareme, je mozne, ze nieco tusi... Vy zeny mate obcas nos na veci ktore nemate ako vediet, ale to uz ja nemozem s urcitostou tvrdit, ci to tusi, alebo ma svoj nejaky osobny strach ci brzdu
@mmajuskaa3 Keby vedela, ze mi ide o pokus zalubit sa s nou? Sex je mnoho, ale nie vsetko a to je dilema ktoru teraz riesim
@lawey ja k tomu haremu castokrat pridem ako slepe kura A vies jak to, jeden den s jendou, potom s druhou a potom s tretou a tak dokolecka dokola a kedze tam nie su ziadne city, nakoniec pride nasinec na to, ze nemoze mat 2x po sebe sex s tou istou osobou a tak v tom hareme nakoniec musi kruzit, aby to mohlo dalej pokracovat, no proste perpetum mobile...
Hej veru ja asi zacne premyslat nad tym, ze rozpustim klub a skusim to len s nou. Ocividne su na to dovody medzi nebom a zemou
to je sice tazka situacia, ale ako tu uz bolo spomenute, podla mna najskor ide o to, ze slecna nema istotu ci to s nou myslis vazne, nieco tusi a nechce byt len jednou z mnohych
ale keby toto nahodou nevyslo, tak podla mna nebudes mat problem najst si dalsi harem
mno keby som v takej situcácii a som si vedomá toho že dokaem byť tej jednej osobe verná.... tak ostatné pustím k vode a pokusym sa o niečo viac s tou jednou....
@nobile asi do nej nie si zamilovany.. tak to nema vyznam. keby si sa do nej zblaznil a bol by si z nej uplne hotovy, tak by to urcite zmysel malo. ale myslim, ze v takom pripade by si na tie ostatne v sekunde zabudol a nepotreboval by si sa nas to pytat.
ale podľa môjho názoru k nej cítiš viac práve preto, lebo s ňou nemáš sex....ľudia chcú to, čo nemajú...a čo by bolo keby s ňou začneš byť to nevieš, možno by ťa aj ona omrzela...
Ostan pri istom pichu.. citove picoviny oberaju o energiu a sex je aspon prijemna zalezitost... kludne sa moze stat, ze harem posles do prdele kvoli jednej a ta ta potom posle do prdele lebo "nejaky dovod" a budes na sucho... ked to mas uz takto pekne rozrobene, tak je blbost vzdavat sa toho, lebo ti docasne stoji pero s nejakej co ti ho mozno ani neoslinta...
Takýto život s háremom mi síce nie je po srsti, ale nech si každý žije, ako chce, ak ho to baví alebo teší. Takže si preber, či to za to tá osoba stojí, pretože ak by si mal byť potom nešťastný, tak ži radšej tak ako doteraz, možno ťa to raz aj tak prestane baviť.
@mmajuskaa3 ved prave, ze je to pokus. Ja nie som zalubeny, ze by som teraz pre tu jednu osobu vykonaval hrdinske ciny a gesta hodne greckych bohov... Je len pre mna v urcitom, mne neznamom zmysle atraktivnejsia povahovo, ako osoba, nez vsetky ostatne.
Mozno k nej nieco citim, ale ked sa snazim prist na to co to je, tak je to uz prec az zase niekedy sa to znova objavi
@atropabelladona presne tak, dokonale si vystihla wo co go. Je to uplne tak
A tymto odpoviem @useless aj @tommyhot . Pani, je to nejasna zalezitost, skor moja snaha o nieco co neexistuje. Vyvolat, respektive najst v sebe pocity, ktore nie su. Lebo nieco vo mne mi nasepkava, ze toto nie je v poriadku. Ze kazdy by mal mat schopnost citit nieco pre toho druheho. A toto uz su roky, co len beham kade tade, riesim sa s kadekym ale city neprichadzaju. Mne je hlavne to neprijemne, ze kazdy uz niekedy bol zamilovany. Kade tade sa riesi laska a ine picoviny a ja to nepoznam. Nevim ani co mam cakat ked to pride a ci vobec zistim, ze to prislo. A to mi je divne, ze som chladny a bez citu.
A je tak isto divne, preco to riesim, naco sa tym zaoberam ked je to pre mna nerealna situacia...
Uz som sa o tom bavil aj s kamaratom z anglicka, a ten mi v podstate poradil to iste co vy pani. On do 40 napriklad nemal vazny vztah, len plno haremov po celom svete. Az v 40 sa prvy krat ozenil, inak do tej doby odmietol (ano spravne citate) odmietol 3 ponuky na svadbu od 3 roznych zien...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
a proste keby som nejako zistila ze v nej som tak absolutne je jedno ci mam alebo nemam tu jednu osobu, prestala by som robit hentie veci s dalsimi ludmi
a ta druha veta tvoja erik mi prisla ako z nejakej nabozenskej brozury
sak ale je to sebecke, nie? nech to znie akokolvek, je to pravda
sak netvrdim, ze nie je
ale keby aj, tak by som jednoznačne zostala s tou jednou osobou, ktorá mi je sympatickejšia.. veď o sex zas až tak nejde!
na aku pilu teraz tlacis ty?
inokedy.. riešil by som tu stretavacku a harem by som nechal tak..
to ti neprezradim
len si na tom nevylam zuby takze mna uz nechces?
ee nechcem, ty si zly !
@hereiam heh zlatko ty si ta ku ktorej sa clovek moze duchaplne prinavraciat
@n0win0u v prvom rade potrebujem sex, je to ako sport, bavi ma, neni som v tom spatny a vyrovnava mi osobnost po celodennych stresoch a zhone. No ved ako chlap to dokazes pochopit. Na druhu stranu ma mrzi, ze mam na dusi len prazdno ak si to dokazes imaginovat
@silanova problem je v tom, ze ak mam byt s nou len a mat vyhliadky na dalekosiahle obdobie bez sexu, tak toho sa vazne velice obavam
@husky ano to co pises je velice rozumna myslienka Ale hentie ostatne slecny su so mnou nadmieru spokojne. Vyzeraju stastne takze si myslim, ze im nieco davam, nech je to cokolvek...
@h8u akceptujem tvoj nazor Uz aj nad tim som sa zamyslal, ale akosi mam svoje potreby a zivotny styl, ktore sa tazko len tak hodia za hlavu, to je tahsie ako nechodit na birdz zo dna na den cele mesiace
I FEEL YA BRO !
P.S. aspon si take odveci hesla nepiste na webky ked uz si ich neviete obhajit
@nobile ja verim ze im nieco davas, dokonca aj viem presne co takze su spokojne. otazne je dokedy to tak vydrzia vidim ze skromnost ti nechyba ale ked si v tom dobry, preco sa nepochvalit, necudoval by som sa keby si dostal zopar ponuk po tomto fore na stretnutie a "kavu"
Ale napriek vsetkemu k nim nic necitim co by mal spravne chlap k zene citit ked spolu funguju
a jednak ako môžeš žiť takýmto životom na kope, asi by bolo lepšie sa venovať tej jednej veveričke a mať istotu, že konam správne........filip
btw @husky ja Ťa chcem!
@n0win0u Vazim si to!
@silanova lebo ta pilova ma zabrany, vidim na nej, ze jej nie som lahostajny, ale ked urobim nejaky vypad tohto intimnejsieho charakteru tak zaradi spatecku Je to boj Nemyslim si, ze vie o hareme aj ked sprosta tiez nie je, vi ze je o mna zaujem...
@maugly Takto sex je pre mna dolezity, ale ten teraz mam to je v pohode, ja sa snazim prebudit v sebe tu citovu stranku a preto ona. Lebo tak velice nepatrne sa vo mne nieco deje ked som s nou... Je to sice ako ked sa chrobak trasie na chrbte a este pod tlakom kopy hoven, ale aj to je neco u mna po dlhociznej dobe
a osobne si myslím, že sa to stou dievčinou nejak nehýbe preto, lebo vie že si sukničkár a nechce byť len jedna z mnohých alebo čo ja viem, do hlavy jej nevidím
sak skus sa vykašlať na hárem a mať s hentoud ievčinou ked je to konečne tá ku ktorej aj dačo cítiš, že čo sa z toho vyvine a ak nič tak si zasa vytvoríš hárem nič za to nedáš... len možno pár týždňov bez háremu
@zlatokopka tvoj skromny nazor ma svoju vahu Vies so mnou je to tak, ze sa mi trosku nepozdava vidina toho, ze do toho dam vsetko a nakoniec budem ten, ktori bude stratovy... Ale ako mozno tvrdis, je toto jedina moznost
@hellium no intimne, snazil som sa to tu viest v duchu relativnej slusnosti Nie ta osoba urcite priamo nevie o hareme, je mozne, ze nieco tusi... Vy zeny mate obcas nos na veci ktore nemate ako vediet, ale to uz ja nemozem s urcitostou tvrdit, ci to tusi, alebo ma svoj nejaky osobny strach ci brzdu
@lawey ja k tomu haremu castokrat pridem ako slepe kura A vies jak to, jeden den s jendou, potom s druhou a potom s tretou a tak dokolecka dokola a kedze tam nie su ziadne city, nakoniec pride nasinec na to, ze nemoze mat 2x po sebe sex s tou istou osobou a tak v tom hareme nakoniec musi kruzit, aby to mohlo dalej pokracovat, no proste perpetum mobile...
Hej veru ja asi zacne premyslat nad tym, ze rozpustim klub a skusim to len s nou. Ocividne su na to dovody medzi nebom a zemou
ale keby toto nahodou nevyslo, tak podla mna nebudes mat problem najst si dalsi harem
aby si sa do niecoho takeho pustal, musel by si si byt isty svojimi citmi, toto mi pripada ako hokus pokus Majstra N =D
btw. @50 tiez nie je odveci.. a asi by to tak aj dopadlo..
Mozno k nej nieco citim, ale ked sa snazim prist na to co to je, tak je to uz prec az zase niekedy sa to znova objavi
@atropabelladona presne tak, dokonale si vystihla wo co go. Je to uplne tak
A tymto odpoviem @useless aj @tommyhot . Pani, je to nejasna zalezitost, skor moja snaha o nieco co neexistuje. Vyvolat, respektive najst v sebe pocity, ktore nie su. Lebo nieco vo mne mi nasepkava, ze toto nie je v poriadku. Ze kazdy by mal mat schopnost citit nieco pre toho druheho. A toto uz su roky, co len beham kade tade, riesim sa s kadekym ale city neprichadzaju. Mne je hlavne to neprijemne, ze kazdy uz niekedy bol zamilovany. Kade tade sa riesi laska a ine picoviny a ja to nepoznam. Nevim ani co mam cakat ked to pride a ci vobec zistim, ze to prislo. A to mi je divne, ze som chladny a bez citu.
A je tak isto divne, preco to riesim, naco sa tym zaoberam ked je to pre mna nerealna situacia...
Uz som sa o tom bavil aj s kamaratom z anglicka, a ten mi v podstate poradil to iste co vy pani. On do 40 napriklad nemal vazny vztah, len plno haremov po celom svete. Az v 40 sa prvy krat ozenil, inak do tej doby odmietol (ano spravne citate) odmietol 3 ponuky na svadbu od 3 roznych zien...