Co hovorite na to ze ten spinavy Slovan znovu postupil na ukor Zvolenu aj ked Zvolen mal tuto sezonu urcite kvalitnejsi tym???Ja ten Slovan z duse nenavidim a aj tak to vyhra Trencin ked uz nie Zvolen...
tak prepac kazdy fandi svojmu klubu ale myslis, ze 10 dostane niekto len tak zo srandy??a to je simonovic, ze faaaakt dobry brankar....a ked uz tak aspon sa nauc, ze to nie je sk
Zvolen to pokaslal na plnej ciare... sak oni tie zapasy uplne odignorovali.. hroooza aj keby hral zvolen s volejbalistkami hokej(namiesto slovanu) tak aj tak by zvolen nepostupil..... hmmm asi tak to vidim
Povedzme hypoteticky ze bol ten zapas prehraty, zasluzi si taky klub podporu od fanusikov ked preda moznost bojovat o titul????
Kazdopadne ten zapas nebol predany, proste Slovan tento rok na to urcite ma. Este v lete som bol na jednej akcii HC Slovan pre sponzorov a tak a bolo vidiet ze to je iny tim a vedenie. Inak ti hokejisti su typci jak svina
Ja fandim tiez skor Zvolenu, ale tak co uz, zasluzil si to Slovan... a vcera aky brutalny hokej. No taky zapas som davno nevidela. Len skoda, ze nevyhrala Dukla, ale aj tak to fakt stalo zato.
si jeden z tych sedlakov čo maju komplexy z bratislavy a všetko čo je bratislavske je kurevsky zle a nech hocikto vyhra len nech to neni blava..a ked už ta blava vyhra "tak len preto že maju peniaze " sa preber a bež sa liečit..uznaj kvalitu supera a nemaj komplexy ..
keby niekto predal zapas tak prehraju o gol,dva a nie o desat..nemysliš?
no volejbal by som nezvladla lebo ja ludi bez techniky bijem aj ked nas najprv trenerka postavila hrat az potom ucila zaklady:´Dale s takym Hancom si zahrat
Re: Lakino...Sa uvedom co pises...preco by som nemal mat rad vsetko co je z BA???Napr..taku Artmediu mam rad a uznavam ju zato co dosiahla...Proste je to tak ze ten Slovan rad nemam odvtedy ked som vedel ze existuje nejaka play off sice neviem cim to je no je to tak....O podplateni som nic nespominal...Proste to Zvolen nezvladol no aj tak mu budem drzat palce aj keby padol do 19 ligy....
Kuso ale si precitaj svoj prvy prispevok...ved z toho rovno srsi ako nenavadis Slovan a to len kvoli tomu, ze je to Slovan a vobec tu nejde len o hokej...
akože trenčianske hovada..trošku trapne ked už nevydržia s nervami a chcu sa bit ale naj že si vyberaju 50kg hračov ako je uram..čo si nezačali v piatok do laža??
a ja uznavam vsetky kluby okrem Zvolena, ved oni ani nevedia ako sa do ligy dostali, hracov maju samich drevorubacov, zimak na hovno fans ziadny,, nechapem
ale aj oni su klub tak nechja ich zit inak musim s tebou suhlasit, lebo aj moj najneoblubenejsi klub je Zvolen.Ale tuto sezonu to islo kedze tam nehral ani Bartek ani Sechny...
no ale niekto tomu nechape lebo si myslia niektori, ze ak vyhra druzstvo z BA tak je v tom rozhodne korupcia.Aj ked rivalita k tomu patri nechapem ani ja tie komplexy menejcennosti niektorych ludi
"kúpili sme si 12 zápasov,v štvrtom zápase aj časomeračov,trenčanom krivé hokejky,slabo lietajúce puky,v presilovkách 5 na 3 za TN hrali prezlečený bratislavčania ,čo ešte ?,čo všetko Ba kúpila ...,trenčania plačte,sťažujte sa ďalej, v budúcom ročníku skúste hrať hokej ,2 góly v dvoch zápasoch nestačí sorry to je celé....
načo vlastne je tento šport ked si to ten slovan kupuje?
podla mna aj artmedia ked hrala s portom tak si to kupila -ved blavaci kupuju šecko,my tu mame zlate bane pred kt su velke zastupy funkcionarov všetkych bratislavskych klubov a fasuju aby mohli podplacat..
jasne aj so Celticom...to si osobne Halenar kupil a kazdy jeden zapas je kupeny a som zvedava kto kupi skor nedelnajsie futbalove derby Artmedia - Slovan....este sa tam majitelia klubov pobiju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Kazdopadne ten zapas nebol predany, proste Slovan tento rok na to urcite ma. Este v lete som bol na jednej akcii HC Slovan pre sponzorov a tak a bolo vidiet ze to je iny tim a vedenie. Inak ti hokejisti su typci jak svina
si jeden z tych sedlakov čo maju komplexy z bratislavy a všetko čo je bratislavske je kurevsky zle a nech hocikto vyhra len nech to neni blava..a ked už ta blava vyhra "tak len preto že maju peniaze " sa preber a bež sa liečit..uznaj kvalitu supera a nemaj komplexy ..
keby niekto predal zapas tak prehraju o gol,dva a nie o desat..nemysliš?
Majlos no to mas pravda, ze su to riadny typci teda aspon ta cast co ja poznam
akože trenčianske hovada..trošku trapne ked už nevydržia s nervami a chcu sa bit ale naj že si vyberaju 50kg hračov ako je uram..čo si nezačali v piatok do laža??
skoda ze cele Slovensko ma komplex z Bratislavy a Slovana, co tak si priznat ze je lepsi?
a vidim to tak ze Slovan bol jendoznacne lepsi a zasluzil si tento rok cez ZVOLEN postupit.
A nechapem tie slovne bitky medzi fanusikmi jednotlivych slovenskych klubov...
-sak sme vsetci Slovaci nie??? nech vyhra lepsi hokej.
pre všetkych zakomplexovanych
Zvolen dostal 4:0,Trenčín 4:0,+Poprad
"kúpili sme si 12 zápasov,v štvrtom zápase aj časomeračov,trenčanom krivé hokejky,slabo lietajúce puky,v presilovkách 5 na 3 za TN hrali prezlečený bratislavčania ,čo ešte ?,čo všetko Ba kúpila ...,trenčania plačte,sťažujte sa ďalej, v budúcom ročníku skúste hrať hokej ,2 góly v dvoch zápasoch nestačí sorry to je celé....
hovi,uram..krasne hokejove divadlo..
ale ved my si vzdy kupujeme vsetk to kazdy nefanusik Slovana vie
podla mna aj artmedia ked hrala s portom tak si to kupila -ved blavaci kupuju šecko,my tu mame zlate bane pred kt su velke zastupy funkcionarov všetkych bratislavskych klubov a fasuju aby mohli podplacat..