ja si pamätám "pavúka" - to si človek ľahol na zem, najlepšie na špinavú vonku, a musel sa nejakým spôsobom natiahnuť a prehodiť končatiny cez gumu, ktorá bola vysoko natiahnutá
anoo pamatam to su spomienky my sme hrali nieco ze baba dedo dali gol ....a potom nieco ze konicky konicky sme do toho hovorili potom ciky caky ciky cak do orecha bum bum..myslim ze je to spominany ten pavuk nadomnou
Milovala som to !!! pamätám si me všetko možné arabské nemecké akože zabijaky sa to volalo a fakt aj boli tak trošku skákali sme v škole v družine vonku no proste sme na tom fičali a musím uznať že to boli clekom dobré časy dobre sa na to spomína
Ja som to milovala vždy sme to skákali či v škole cez prestávky alebo vonku a niečo si ešte pamatán napr medveď Balu, oriešok dostal šok pyramída uf a na viac si už nespomeniem ale viem že po každom odskákanom kole sa guma dáala vyššie najprv na členky potom kolena pás atď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ALe už si nepamätám skoro žiadne :/
Pyramídy si pamätám autobusy trošku, nejaké myši a tak
To bolo moje detstvo
teda vlastne ešte som stále decko
no..nepamatam si len pyramidy a hokejovu školku. Boli arašidy,tom and jerry,antiviroo,karel got,serenada atď.
Ale boli aj škôlky..navod :
SLOVENSKA ŠKOLKA:
1. dnu,von
2.dnu.,von na gumu von
3. to bolo normalne akože jedna časť gumy a pri nej nohy DD
4.take dačo ako 3 iba s otočkami
5.ako 3
6. dnu,von,dnu,von..............počita sa dnu
7.ako karel got je to zložite
8.zachytime si gumu o nohy a preskočime vznikne tak,y "diamnat"
a skačeme v ňom 7 krat a na 8 vyskočime
9.zachytime jednou nohoutu gumu a a skačeme tak 9 krat