Škandál na UMB: Za skúšky sa vraj platí peniazmi aj sexom...
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici čelí viacerým anonymným listom ... Tie tvrdia, že za prijatie na školu sa platili pekné pálky penazí a robilo sa aj všeličo iné .. Však čítajte... » student.dnes24.sk/univerzita-mate...
ono vo všeobecnosti UMB je skorumpované. bol som pred 6 rokmi na prijímačky na právo a vyzerali niektoré výsledky haluzne. 70 ľudí na plný počet tak som sa rehlil, že nevedia tam ani klamať. dalo sa aj tam dostať poctivo. dostal som sa aj bez úplatkov, ale nezapísal sa...
tak za prvé. ukážte mi jednu školu, ktorá na slovensku nie je skorumpovaná a podplatiteľná. každá jedna je. len sa o tom čuší. a rovnako sa získavajú aj intráky, ale okej.
za druhé, je obdobie tesne pred akreditáciou, ak vám to nedochádza, tak prečo sa to asi tak rieši práve teraz? stačí použiť hlavu.
ja neviem, čo vy máte za predstavu, že ako vlastne všetky inštitúcie (a nie len školy) u nás fungujú. troll level 1000.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
za druhé, je obdobie tesne pred akreditáciou, ak vám to nedochádza, tak prečo sa to asi tak rieši práve teraz? stačí použiť hlavu.
ja neviem, čo vy máte za predstavu, že ako vlastne všetky inštitúcie (a nie len školy) u nás fungujú. troll level 1000.
jo, a uz sa aj rektorka vyjadrila k tomu
však keď tam chodili take celevriťky ako Kotleba a Beňová... tá škola je jednou z najhorších na Slovensku.