Podla mna su skauti ty ktori sa ucia prezit v horach. Vedia zalozit ohen bez zapaliek ... ja skaut nie som ale podla mna je to o tom preziti v horach a vediet sa vynajst tam
ja som sa stretla s tym ze ludia si myslia ze skauti zbieraju smeti a staraju sa o zvierat..... ja sice na skaut chodim ale nie preto ze skaut ale kvoly ludom a strasne ma zaujima co si o tom ludia myslia
mne to pripada ako nieco pre povahy ktore sa proste potebuju niekam zaradit, aby ich niekto respektoval za pocet bobrikov a za to te steblom travy spravia z medveda sote... alebo su len imperialisticka odroda pionierov?
mna tam v nejakej 2.triede (na asi mesiac)prihlasili rodicia a mali sme riadne aj skautske uniformy a davali sme si prezyvky (ja som bola lienka lebo mi nedovolili prezyvku lev - ze som este velmi mala na to...ale takej trube vysokej strbavej dovolili leviča...-tolko o mojej traume z detstva) aj ked si nie som ista preco sa to volalo skauting bo sme boli cely cas vo vnutri..maximalne tak na dvore skoly
moj nazor na skauting je len a len pozitivny. tiez som si v nom prezila svoje, stretla mnohych ludi, ktorí urcite skautsky neboli. no za tych 9 rokov, ktore som prezila v uzasnej myslienke skautingu, vkruhu prirody a priatelov, som pochopila o co v tom vsetkom ide a co mi moze skaut ponuknut.Ja som skautka a som hrda
polovica komentárov je to ze skauting je blbost ale je to o nieco uplne inom. Skauti pomahaju ludom aj prirode a nieje to o ziadnich bobrikov a o to ze ich skauti ziskavaju ale o to ze sa snazia sprijemnit zivot ludom aj zvieratam. Na skaute sa ucis zrucnosti a spolupraci ale aj samostatnosti. Ty ludia ktorý su skauti vedia o tom ze to nieje blbost a ak tak chcete naozaj chodit pochopite jeho zmysel a bude vas to bavit. Najdete dobry kolektiv a mozno urobite aj vela veci ktore by vas nenapadli a nikdy by ste ich ani neurobili. Ked ste skaut musite na to byt pysni a aj ked prehravate nevzdavajte sa pretoze nakoniec sa moze vsetko obratit a vy budete milo prekvapený. Preto vsetci ludia ktory si myslia ze skauting je blbost nepochopili a ani nepochopia zivot. Pretoze zivot je o tom ako pomahate inym aj ssebe ale ty ktory to nepochopia nikdy nebudu cestny a obetavy. Toto je iba rada a je iba na vas ako sa rozhodnete na ceste zivotom. Mozte toho vela dokazat, ziskat ale aj stratit. Nikdy nehovorte nieco o com ste neboli bud sami alebo niekim poucený.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Podla mna su skauti ty ktori sa ucia prezit v horach. Vedia zalozit ohen bez zapaliek ... ja skaut nie som ale podla mna je to o tom preziti v horach a vediet sa vynajst tam