@myschka hlasovanie na internete ma nulovu vypovednu hodnotu kazdy kto je trochu technicky zdatnejsi si vie naklikat hlasov kolko chce. Staci ti na to proxylist a k tomu napisat jednoduchy skript ktory ti bude v pravidelných intervaloch menit proxy takze hlasujes vzdy z inej ipcky.
@marcello111 len ci je ten NWO mysleny ako Západ...
Ľudia co sa snažia o NWO su veľmi chytry..
A k téme - nie, niesom za skexit, a neviem si vlastne ani predstavit ako by tak mala a slabá krajina ako Slovensko vystúpila... Proste nato nemáme cash.
Btw @antifunebracka preco by mala byť EU skapinajuca institucia. Kvôli odchodu UK? Z EU sa "odtrhlo" aj Gronsko a to ešte v minulom storočí (je pod Dánskom ale neráta sa do EU) v referende ju odmietli Nóri 2x a aj Svajciari, desiatky rokov dozadu. A aj tak sa rozsirovala a dufam ze aj rozsirovat bude. Neuspech/kríza/facka to su prirodzene veci. Do EU sa môže čoskoro pridať Srbsko, Albánsko, Ukrajina a veľa ďalších.
@vsetkoobsadene3 srbsko a albansko to uz len bude "vyhra" nemame tu dost svojich mafianov ze? Antifunebracka ma pravdu. Btw za skapinanie eu nemoze odchod britanie, ale ta tupa banda socialstov co ju vedie.
@vsetkoobsadene3 ak sa do EU pridaju take pokrokove krajiny ako Srbsko, Albansko, Ukrajina, tak to bude fakt znamenat koniec EU. Nemam nic proti myslienke spojenej Europy, ale pod vedenim takych chujov ako je Schulz ci Juncker je to uplne neschopny byrokraticky spolok . Pevne dufam, ze sa EU zreformuje alebo ju nahradi cosi lepsie lebo to co je tu teraz nie je vobec zivotaschopne a konkurencieschopne...
Som za vystúpenie. Mám na to vlastný názor... Zdá sa mi že EU je len projekt vytvorenia veľkého multikultúrneho superštátu pričom pôvodné krajiny stratia svoju kultúru ,svoju identitu. (
V Európe sú krajiny ktoré niesú v EU a majú sa zatiaľ dobre. Aj keď je to z nejakého dôvodu... Nórsko má ropu, švajčiarsko má... hodinky? xD Môj názor...
Na videu hovorí teraz už bývalý prezident sarkozy o potrebe miešaní rás. Vo francúzsku zrejme... kde inde?. Aj keď neviem to 100% overiť pretože neviem po francúzsky Anglicky hej, francúzsky nie..
@nataliya keby tu peticiu nerozbehla vyholena kotleba tak ju podpisem. Ale nackovi nic podpisovat nebudem aj ked som za vystupenie z eu ale nie za vlastrnectvo a podobne sracky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
slovexit ked uz
@10 omg
inak dakujem za rozsirenie mojich pc vedomosti
Ľudia co sa snažia o NWO su veľmi chytry..
A k téme - nie, niesom za skexit, a neviem si vlastne ani predstavit ako by tak mala a slabá krajina ako Slovensko vystúpila... Proste nato nemáme cash.
Btw @antifunebracka preco by mala byť EU skapinajuca institucia. Kvôli odchodu UK? Z EU sa "odtrhlo" aj Gronsko a to ešte v minulom storočí (je pod Dánskom ale neráta sa do EU) v referende ju odmietli Nóri 2x a aj Svajciari, desiatky rokov dozadu. A aj tak sa rozsirovala a dufam ze aj rozsirovat bude. Neuspech/kríza/facka to su prirodzene veci. Do EU sa môže čoskoro pridať Srbsko, Albánsko, Ukrajina a veľa ďalších.
» medzicas.sk/preco-moj-podpi...