proti pôvodným skinheadom nemám nič, medzi nimi sa semtam aj nejaký kamarát mihne. Výhrady mám voči ich zle vyrastenej odnoži, a to náckom. Prebrali myšlienky cudzích ľudí, oblečenie cudzích ľudí, hudbu iných a tvária sa, že im patrí svet, nedonosencom
skinheadi su dementi ... mam spolužiačku, zakomplexovana nizka sprosta skinheadka, nevie čo chce... a všetci ostatny su len postrach ... večšina SU rasisti a nackovia...o inych som nepočul ani nestretol
@tommyhot skinhead nie je rasista? a prečo drvivá väčšina skinheadov sú zároveň náckami? veď náckovia sa tým práve odlišujú, že si tú hlavu vyholia... netvrdím, že každý skín je nácek, ale každý nácek je skín. a dnes už sa naozaj veľmi zlučujú tieto dva pojmy... a nie len pre to, že by tomu ľudia nerozumeli, ale preto, že skinheadi sú skutočne väčšinou aj nacistami...
@Shoshana ono nebavme sa o slove, ale o hnuti ako takom, ktore vzniklo 40 a viac rokov dozadu. Este dnes sa najdu skini ktori uznavaju tu povodnu ideologiu a nie su rasisti ani z daleka.
Btw pre nacka je priznacnejsi nazov bonehead, nez skinhead.
@shoshana a ty si uvedomuješ, že náckovia nie sú skinheadi? sú to podrbaní boneheadi, ktorí si nedokázali nájsť nič vlastné a to, že sa nazývajú skinheadmi je úplne mimo. žiadny skinhead neuzná nácka za skína
@teny555 chceš vedieť históriu hnutia skinheads? tam presne zbadáš, čo sú zač, z čoho vznikli a prečo sa chcú líšiť. oskinheads sú pre mňa jednou z najviac zaujímavých subkultúr.
len si treba zapamätať, že náckovia nie sú skinheadi.
ale zas si nemyslite, že oikáčov milujem, na akcii by som ich biila jedného po druhom
vidim zaujimave nazory diky ze ste tu pisali daktori aspon vedia o com pisu tu co som si vsimol lebo skinhed neni nacek je to velkyyyy rozdiel skinhedi nemaju radi nackov lebo im beru ich oblecenie a spinia im meno spravny skinhed nacokv neznasa ale tu ludia na slovensku hadzu vsetkych do jedneho vreca v cesku je to uplne inak orlik forever
@tommyhot@transplantovana v poriadku, áno, máte pravdu, no dnes sa tieto označenia proste medzi bežnými ľuďmi zlučujú... a ideológia sa vytráca. to, že nejaký nácek o sebe prehlasuje, že je skinhead to už ja za to nemôžem. alebo že náckom hovoria skíni a podobne. ja sa nechcem hádať o tom, čo ktorý pojem skutočne znamená, jednoznačne viete o tom viac ako ja, ja len hovorím, že sa tieto pojmy v dnešnej dobe zlučujú dohromady ako synonymum...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Myslím si, že by mali byť postavení mimo zákon. Prečo?? Zbytočne radikalizujú situáciu.. Využívajú súčastnú situáciu pre vlastné ciele..
Inak súhlasím v jednom - prebrali veci, ktorým sami nerozumejú..
@17 pivo a hudba...
Btw pre nacka je priznacnejsi nazov bonehead, nez skinhead.
@teny555 chceš vedieť históriu hnutia skinheads? tam presne zbadáš, čo sú zač, z čoho vznikli a prečo sa chcú líšiť. oskinheads sú pre mňa jednou z najviac zaujímavých subkultúr.
len si treba zapamätať, že náckovia nie sú skinheadi.
ale zas si nemyslite, že oikáčov milujem, na akcii by som ich biila jedného po druhom