na teen seriál príliš kruté, vulgárne, sfilmovaná depresia a totálny úpadok, ale išlo to pod kožu. a charaktery, ktoré si - napriek zdanlivo zlému správaniu - dokázali vybudovať sympatie.
potom druhá generácia bola už len o výraznej dvojke effy+freddie a tretia... to už postavám ani na mená neprídem a ani som ju nedopozerala.
ALE jedno sa celému seriálu nedá uprieť, a to DOKONALÝ SOUNDTRACK počas celého jeho trvania.
@luc.ka tretia generácia bola úplne slabá.neviem ja som to pozrela do konca a oproti prvej a tretej generácii to bolo také nič. ale má vyjsť tento rok (alebo už vyšiel !? ) nejaký dodatok, o druhej generácii. konkrétne že ako nakoniec dopadla Effy,Cook a Cassie. tak na to som zvedavá
Videl som prvé dve generácie.. Nepoznám nikoho kto by to nemal rád Jeden z najpopulárnejších seriálov tu v UK. Ale viac som už nepozeral a už to ani teraz nepozerám. Už som "za" tým obdobím strednej školy, párty, alkohol atď, snažím sa sústrediť na výšku, job atď.
Moja nejoblúbenejšia postava prvej generácie bola cassie, a z druhej generácie tomas
Ooch anoo! Tretiu generaciu som si pozrela behom dvoch dni. Neznasala som az na par vynimiek tie charaktery. Ta na F....jak ja som jej mala chut rozmlatit hlavu!
z prvej generácie asi Chris (to on zomrel nie?), z druhej tie dvojičky a z tretej Frankie, ozaj, na nete je milión odlišných informácií o tom, kedy majú byť tie dodatky, som lama, kedy to má byť?
Nevidela som všetky série,ale ani ich nechcem vidieť. Pretože, keď vypadne niekoľko postáv a všetko sa zmení,nemá to cenu. Veľmi sa mi páčila tá 1 a 2 séria. Najviac Cassie! I keď som skoro vkuse revala .
Nieco nehorazne tie prve dve serie... Cassie vobec nezeriem...neviem preco. Skor Chris je blazon, toho som si oblubila...ale to asi vsetkych,tam,fakt dobre obsadenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a oblubene postavy cassie a effie,teda myslim ze tak nejako sa to pise
na teen seriál príliš kruté, vulgárne, sfilmovaná depresia a totálny úpadok, ale išlo to pod kožu. a charaktery, ktoré si - napriek zdanlivo zlému správaniu - dokázali vybudovať sympatie.
potom druhá generácia bola už len o výraznej dvojke effy+freddie a tretia... to už postavám ani na mená neprídem a ani som ju nedopozerala.
ALE jedno sa celému seriálu nedá uprieť, a to DOKONALÝ SOUNDTRACK počas celého jeho trvania.
(a ten us remake akože wtf?
a s tým soundtrackom súhlasím !!!
a Effy je geniálna proste...tak chcem vyzerať
buuuh, pokým tam neoživia freddieho, tak ma to nezaujíma...
Ale doteraz som nepochopila, prečo v každej generácii musel zomrieť akurát niekto, koho som si obľúbila najviac -.-
tuto spomínaní freddie a effy mi liezli usilovne na nervy
pozrela som vsetky serie
ale najmenej sa mi pacili prve dve
co sa tyka postav tak effy bola skvela, a potom naomi
posledne dve serie, boli podla mna aj trochu vela nakladu, vazenie, smrt, bilogicke matky a tak
ale tesim sa na novu seriu jejejeje
Moja nejoblúbenejšia postava prvej generácie bola cassie, a z druhej generácie tomas
Ale prve dve gen. su super. Cassie a Pandora!
podla mna naj generacia bola 1 a 2.
lebo milujem v druhej effy a naomi a v prvej chrisa!
ja som videla len prvú sériu, a zbožňovala som Cassie