Prežili ste niekedy niečo podobné? Ak áno ako ste to znášali? Čo všetko ste preto urobili aby to sklamanie vyprchalo? Čoho sa týkalo vaše sklamanie? Snažím sa cez to nejako dostať ale márne. Už som dokonca ,,prešla" všetky detaily toho problemu z ktorého
nabalila som si dalsie veci na seba, a urobila ich poriadne... a cim viac veci to bolo, tym lepsie, skola, praca, vsetko dokopy, co najviac... a nebudes mat ani cas premyslat
keď sa niečo deje dlhodobo, človek si zvykne, vyvinie sa "tolerancia", moje sklamanie prerástlo v permanentné neznášanie samej seba a keďže je to už prakticky prirodzený stav, nevyvádza ma z rovnováhy a nemusím strácať čas snažením sa ho odstrániť.
Som zo seba permanente sklamaný.... Niekto by sa možno divil, pretože "pracovne" som na tom v pohode ale "osobne" som na tom absolutne na nič a asi si kúpim 20 mačiek a 5 psov...
svoje nove JA najdeš jedine v modlidbách a úprimnom oľutovaní svojho konania...........každy nesieme svoj kríž, je na nás ako dokážeme prijať milosrdenstvo Božie do svojho srdca a sa tak oslobodiť .............filip
Áno, zažila - neraz a je to neopísateľne zlý pocit. Prvý krát sa mi to stalo v októbri minulého roka, potom to začalo byť na dennom poriadku... To už nevrátim späť, takže ak sa nestane to, čo by moje sklamanie zo seba samej odstránilo, tak to bude pretrvávať stále... :´(
@sibell810 ja som zo seba sklamana neustale, stale som neni spokojna sama so sebou, vsade hovoria, ze prijat to, neriesit minulost... no to je ako keby sa s tym mam zmierit, ze som nemozna, ja to chapem tak, ze ked to prijmem, tak prijmem, ze taka som, tak potom naco by som sa menila? Ked som to prijala? ...
neviem.... zabuda sa tazko, skusat problem neriesit? malo to tak byt? poucit sa? neivem
No mňa by zaujímalo, ako sa s tým dá zmieriť... ja to nejak nedokážem. Ja vlastne neviem prečo nie som so sebou spokojný, škola mi ide bez problémov a v tomto si zatiaľ plním svoje sny. Bohužiaľ, ak ide o vzťahy, môžem zo seba vydať maximum, môžem sa snažiť ako len viem, vždy narazím na nesprávnu osobu... možno by bolo lepšie ak by som bol hajzel a sviňa, ja taký viem aj byť, ale proste nechcem.
som zo seba sklamaná v podstate stále... a rovnako som sklamanie aj pre ľudí okolo mňa...
čo s tým robím? mám také svetlejšie chvíľky, kedy sa snažím robiť všetko pre to, aby to tak už nebolo... a potom mám chvíľky ľahostajné, kedy na to úplne kašlem... a tiež mám chvíľky, kedy sa za to, aká som, trestám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale som aj dost flegmos na to aby som mal pici pocase automaticky.
vyjadri sa k strede !
neviem.... zabuda sa tazko, skusat problem neriesit? malo to tak byt? poucit sa? neivem
čo s tým robím? mám také svetlejšie chvíľky, kedy sa snažím robiť všetko pre to, aby to tak už nebolo... a potom mám chvíľky ľahostajné, kedy na to úplne kašlem... a tiež mám chvíľky, kedy sa za to, aká som, trestám.